Ha egy baba nagyon ragaszkodik a hintához, az baj lehet? Mindegy milyen hinta, de nappal csak abban alszik.
Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 16:39
1/3 anonim válasza:
Valtozni fog. Kisfiam 1 eves koraig csak adamoban aludt, azota meg csak babakocsiban nappal (15 honapos).
Hat, ez van :D
A lenyeg az, hogy olyan pozba ne kenyszeritse, amire meg nem kepes. Pl ne uljon benne, ha nem tud ulni.
2/3 anonim válasza:
A hinta remek fejlesztő eszköz. Rendkívül jó hatással van az idegrendszerre.
A gyerekek olykor maguktól is érzik, hogy mi a jó nekik. Autista lányomat csecsemőként és kisgyerekként ki se lehetett robbantani a hintából. Előbb adamo, aztán csepphinta, játszótéren is órákat ült volna benne.
3/3 anonim válasza:
Szerintem semmi gond. Voltak időszakok amikor az én kislányom egy ideig csak autós hordozóban aludt, egy ideig csak abban a hordozóban amit magamra tudtam kötni, volt amikor csak kézben. Változni fog idővel. Nem tudom milyen hintátok van, de szerintem ha elalszik benne és ülő helyzetben van próbáld meg kivenni és ringatni ha esetleg felkell, cumit adni neki és babakocsiba vagy ágyba betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!