2 éves kisfiamnak urulógus húzta vissza a bőrt, és nagyon rondán bedagadt. (kb 3 szorosára, mint az eredeti mérete) Reggelre picit lelohadt, de még mindig véraláfutásos a makkja. Normális ez?
Kamillának segíteni kellene,esetleg a gyógyszertári popsikrém(nálunk ez minden sebre jó volt(horzsolás,esés,stb)).
Egyébként meg bármi kérdésed van,tedd fel a gyerekorvosnak!
Semmiféle popsikencét nem szabad rákenni!!!
Csak amit az orvos felír rá!
Esetleg betadines vízbe lógathatod a fügyijét, nekünk ezt kellett csinálni, plusz amit a doki felírt, antibiotikumos kenőcsöt.
De recept nélkül kapható a Phlogosam, azzal is bekenheted.
Csak a hámosító kenőcsökkel, popsikenőcsökkel NEEE!
nekünk 1évesen rántotta fel a doki ....repedt vérzett bedagadt....kamillába ültessem aztmondták és h 3nap mire helytejön.helyre is jött de hiába huzogattam mostam neki visszatapadt.13honaposan urulogus szépen megcsinlta neki mert gyülött a fityma alatt a fehér váladék.akkor is megszenvedtük,de nagyon jo kenöcsöt adott,azzal helyrejött.
PIMAFUCORT a nve ,vényes de nekem kiadták anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!