Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves kisfiamnak urulógus...

2 éves kisfiamnak urulógus húzta vissza a bőrt, és nagyon rondán bedagadt. (kb 3 szorosára, mint az eredeti mérete) Reggelre picit lelohadt, de még mindig véraláfutásos a makkja. Normális ez?

Figyelt kérdés
Annyira be volt dagadva maga a bőr, hogy alig tudtam visszahúzni, miután bekamilláztam... mondanom sem kell, nagyon fáj neki, többször fájlalja... Még nem szobatiszta, azért kellett urulógushoz vinni, mert én mér egy éve húzogattam neki, és félig feljött a bőr... ugye nem fog elfertőzödni neki? Nagyon aggódom érte....
2010. okt. 30. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Kamillának segíteni kellene,esetleg a gyógyszertári popsikrém(nálunk ez minden sebre jó volt(horzsolás,esés,stb)).

Egyébként meg bármi kérdésed van,tedd fel a gyerekorvosnak!

2010. okt. 30. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Popsikrémet semmi esetre se használj, mert nagyon hámosít! Így a felszakadt bőr újra visszatapad. Ültesd bele kamillafürdőbe, és ott próbáld mosogatni neki. És írass fel tetránt, vagy valami más gyulladáscsökkentőt a dokival.
2010. okt. 30. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmiféle popsikencét nem szabad rákenni!!!

Csak amit az orvos felír rá!

Esetleg betadines vízbe lógathatod a fügyijét, nekünk ezt kellett csinálni, plusz amit a doki felírt, antibiotikumos kenőcsöt.

De recept nélkül kapható a Phlogosam, azzal is bekenheted.

Csak a hámosító kenőcsökkel, popsikenőcsökkel NEEE!

2010. okt. 30. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:

nekünk 1évesen rántotta fel a doki ....repedt vérzett bedagadt....kamillába ültessem aztmondták és h 3nap mire helytejön.helyre is jött de hiába huzogattam mostam neki visszatapadt.13honaposan urulogus szépen megcsinlta neki mert gyülött a fityma alatt a fehér váladék.akkor is megszenvedtük,de nagyon jo kenöcsöt adott,azzal helyrejött.

PIMAFUCORT a nve ,vényes de nekem kiadták anélkül.

2010. okt. 30. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!