Mitől lehet a 2 és fél éves kislány szeméremdobján szőke, de látható szőr?
Figyelt kérdés
Tegnap fürdetéskor vettem észre, és mosakodásnál "tapintottam" is. A pihe és az erősebb szőr közötti erősségű. Férjem semmit sem lát. Nem igazán szeretném mutogatni háziorvos vagy védőnőnek. Még cicin alszik el, lehet, hogy az én hormonjaim miatt van Fűrészpálma, csalán és barátcserje kapszulát szoktam bevebbi meg vitaminokat esetleg attól?jún. 20. 13:05
3/5 anonim válasza:
A fiamnak 1 evesen a laba is szoros volt mar, teljesen normalis.
4/5 anonim válasza:
Ember 🤦 mindenki baba kora óta rendelkezik "pelyhes" szőrszállal, az egész testén.
5/5 anonim válasza:
Anyum szerint nekem is volt már akkor.Annyi,hogy hamarabb szőrösödtem tiniként mint a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!