Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfelelő ütemben gyarapodik...

Megfelelő ütemben gyarapodik a kisfiam?

Figyelt kérdés
Ma vagyunk 4 hetesek. 3770-nel született, 3410-zel jöttünk ki a kórházból és most 4135 gramm. Ez sok, kevés vagy éppen jó?
2009. jan. 6. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez bőven jó. átlagosan heti 150-200 g-t szoktak hízni, persze van aki 300-400-t is, de olyan hét is van, hogy csak 100 g-t. Szóval nagyon szépen gyarapodtok. :)
2009. jan. 6. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy ha havi 800 g-ot gyarapodik a baba az megfelelő. Mondjuk az ennél kicsit kevesebb, meg a több sem baj, de kérdezd az orvost, vagy ha jó védőnőd van (sajna az elég ritka) Ja attól is függ fiúról vagy lányról van szó. (a lányok kisebbek általában) Nekem a kisfiam 3810 grammal született, 3510-zel mentünk haza és az 1 hónapos mérésnél 4700 gramm volt, de mondjuk az én fiam kéthetesen 180-200 ml szopott. Most is nagy étvágya van.
2009. jan. 6. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez teljesen jó gyarapodás. Hetente 10-12 dekát ír a szakirodalom.

Az én kislányom viszont teljesen nemnormális módon gyarapodik: 3450-nel született, 3250-nel jöttünk haza a kórházból, és most 4 hetes 2 napos, 4850 gr. Én ezt nem is értem :S Másfél kiló alig egy hónap alatt???? Holnap jön a védőnő, kíváncsi vagyok, mit mond.

Szia!

2009. jan. 6. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!