Lehetséges, hogy a mandarinra nem, de a narancsra meg allergiás a lányom?
Sem a mandarin sem a narancs nem allergizáló hatású.
Valami mástól lehetnek a pötyök.
na én megoldom a rejtéjt neked
hülyeség h a mandarin és a narancs nem allergizálő,pl. én is allergisá vagyok rá..
Allergia általában a második evésre/gyógyszer szedésre jön elő,igy ezért most jött elő a citrus félékre..
Hát az első nagyon okos...
Ponthogy a citrusfélék a leginkább allergizáló gyümölcsök, ezért nem is lehet adni 1 év alatt.
Mellesleg, én citrus allergiás vagyok, se citrom, se narancs, se mandarin, se grapefruit se semmi ilyesmit nem ehetek:(
Utolsó vagyok.
Én 28 évesen lettem citrus allergiás. Nekem csak egy helyen jönnek a pöttyök, amik borzalmasan kellemetlenek:(
Az én lányom tejallergiás és pl. a túrótól csak az arca lett kiütéses de az 3mp alatt. A különböző tejtermékektől pedig a nyakszirt, vállak, mellkason ütötték ki. Így derült ki az allergia.
Gondolom nálatok is csallánkiütés. Mond el adokinak. Nálunk ha véltlenül tejtermék vagy tejszármazék kerül az ételébe és jelentkezik a kiütés akkor a fenistil csepp használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!