Akinek nagyon gyűrt körmű volt a babája, kisimult végül? Mikor?
Figyelt kérdés
Védőnő, gyerekorvos is azt mondogatta, hogy ez normális, hogy a baba lábujjain oldalt és elöl is behajlik a köröm, és hogy ha nő, kisimul. Már 3 éves és a nagyobb lábujjakon már csak kicsit hullámos, de a kislábujjakon nagyon kicsinek tűnik még, kemény, és vágni se lehet, úgy össze van gyűrődve. Félek, hogy ez mégsem normális, kihez fordulhatnék még?jún. 17. 01:13
1/3 anonim válasza:
50 éves vagyok. Túlélem a gyűrött köröm" problémát. Senki nem foglalkozik vele.
2/3 anonim válasza:
Gyerekekkel is foglalkozó gyógypedikűrös segíthet.
3/3 anonim válasza:
Nekem is 3 éves a fiam, semmi baj nem lesz a körmével, mi kiáztatjuk neki szépen és úgy vágjuk. Nem lesz baj, nekem is meg az öcsémnek is 5 éves korra simultak ki a körmeink, a férjemnek is furi volt a lábkörme 3 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!