5hós fiam egész éjjel hason alszik 7-8 órát, nem kellene Őt megfordítanom, kényelmes ez így neki?
Figyelt kérdés
csak azért gondolom mert mi is többször fordulunk meg egy éjszaka alatt. Ő még csak a fejét forgatja testét nem tudja odébb tenni ill.megfordulni.2009. jan. 6. 09:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha kényelmetlen lenne neki felébredne. De ha megfordítod tuti felébred. Legalábbis az én kisfiam felébred rá.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam is csak hason alszik 2 hónapos kora óta, most 6 hónapos. Szerintem ne forgasd, ha rossz lenne neki, jelezné, sírna, vagy nem aludna nyugodtan.
3/5 anonim válasza:
Ha nem nyugtalankodik, akkor nem kell megfordítani. Látni fogod rajta,ha kényelmetlen neki. Az én lányom kéri, hogy fordítsam meg. Bár ő már meg tud fordulni magától is, de éjjel a hálózsák és a takaró miatt nem sikerül neki. Ilyenkor kicsit nyögdécsel, feszereg, erről tudom, hogy fordulni akar. Egy éjjel kb. kétszer meg kell fordítanom, hátról hasra, illetve hasról hátra. Mi is 5 hónaposak vagyunk.
4/5 anonim válasza:
Nekem a kisfiam 6 hónapos korági jó sokszor felébredt éjjel, aztán egyszer kipróbáltam a hason altatást és akkor először végigaludta az éjszakát! :) Szerintem útban volt neki a keze, nem tudott vele mit kezdeni. Most 14 hónapos és még mindig hason alszik nagyokat, de ha akar, most már átfordul, de az ritka. Biztos jelezné a babád, ha nem lenne komfortos neki :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, Ő is hason szeret aludni, hanyadt teszem le akkor hamar felébred.
2009. jan. 6. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!