Mit kéne tennem hogy válaszoljanak a kérdésemre?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 14:22
12/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lerakhatod, ha hisztizik is, majd elhallgat. Vagy hurcolászod egész nap.
Szerintem mikor elkezd sírni, hogy lerakod, kezdj el vele játszani, amit nagyon szeret, amire odafigyel, adj neki valami érdekeset, és akkor nem azt fogja figyelni, hogy most anya lerakta.
13/15 anonim válasza:
babakompba nem probáltad bele tenni?
14/15 anonim válasza:
na kimaradt az olvasotomból h babakompba szeret lenni,nyugodtan tedd bele,lányom is imádott benne lenni,napi 2-3 órát is volt benne,mondjuk nem egy huzamba. Igy kapott mozgás szabadságot,igaz nekünk ilyen hiper szuper kifejlesztett volt.Vagy még amiben szeretett lenni az a babataxi,simán ment abba is,már ennyi idősen:-)
15/15 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, mennyi ideig próbáltad a földön hagyni a tiltakozása ellenére. Nekem csak egy gyerekem van, de azért ő sem akar mindig a földön vagy a járókában lenni, de otthagyom. Azért nem sír csak olyan 3-5 percig, majd feltalálja magát. Vagy adok neki cumikát, és megvígasztalódik, majd élvezi a nagy teret :)
Lehet, csak pont azért dühös szegényke, mert már fel szeretne állni (élvezte gondolom, amikor a segítségeddel állt), csak még nem megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!