Ha sokat izzad éjszaka a baba normális, hogy reggel alig ha száraz a pelus?
Figyelt kérdés
Szombat este belazasodott mert betegek lettünk, vasárnap este gyógyszer hatasára elmúlt a láz de izzadt mint a fene, napközben is. Ma éjjel pedig keveset szopizott de izzadt ugyan úgy... gondolom akkor emiatt, nincs pisi mert kiizadta amit bevitt.jún. 11. 08:39
1/3 anonim válasza:
Leirtad.. alig szopizott... Valoszinuleg nem kiizzadta hanem ki van szaradva
2/3 anonim válasza:
Nekem nem volt beteg, de nagyon ritkán előfordult, hogy teljesen száraz pelussal kelt (talán 3-4x 10 hónapos most).
Dokinő azt mondta, ha nincsen minden nap 6 erősen pisis pelus, akkor kell aggódni. Amúgy nekem ilyenkor nappal volt illetve következő éjjel is lett pisis pelus, így nem aggódtam.
Nyugodtan hívd fel a gyerekdokit és kérdezd meg, de ha nappal van elég pisis pelus illetve következő este is lesz akkor nem aggódnék.
3/3 A kérdező kommentje:
Ahogy kiírtam utána felébredt és pisilt :)
jún. 11. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!