Zavarhatja ha máshol vagyunk vagy ha vannak nálunk?
Figyelt kérdés
Kislányom 11 hónapos. Miért van az, ha elmegyünk vhova , vagy jön hozzánk vki nyűgös, nyűglődik. Hiába van a kezemben akkor is nyűglődik. Persze, ha otthon vagyunk semmi baj. De ha már jön vki hozzánk, nyűgös.jún. 10. 21:40
1/2 anonim válasza:
Mennyit van vele foglalkozva ezidő alatt? Szórakoztatja valaki, rá figyel a társaság, vagy ti beszélgettek, ő meg csak úgy van?
A másik opció: neked milyen a kedved ha vendégségbe vagytok/ jönnek hozzátok? Nem a megjátszott kedved, amit mutatsz kifelé, hanem a valódi.A kicsikre nagyban rávetül ám az anyuka hangulata 😄 Nálunk mindig az van, hogy ha olyan helyen vagyunk ahol én felszabadult vagyok,jókedvű, akkor a kisfiam is az, ha viszont a hátam közepére se kívánom a szitut akkor a fiam is nyűgös, semmi se jó neki. Ő is 1 éves.
2/2 anonim válasza:
Na nekem az 5 hós gyerekem az ellenkezője, amint belépünj az ajtón hogy na hazaértünk elkezd sírni 🤷♀️😤🤔🤣🫣😭 Ha másnál vagyunk, boltba vagy vannak nálunk nézi hallgatja az emberkéket egy szava sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!