Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Apukája mennyit és mi foglalko...

Apukája mennyit és mi foglalkozik az 1-másfél éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
Elmennek a játszótérre? Vannak kettesben lévő programok? Vagy inkább még az anya foglalkozik vele?
jún. 10. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
15 hónapos a kisfiam. Játszik vele a nappaliban, egy településen élünk anyósomékkal, néha oda elmennek kettesben. Emelett babakocsiban szokta tologatni kint az udvaron/utcán, elmennek bicajozni is. Fürdetésnél ül mellette a kádnál és játszanak. Kb ennyit szokott vele csinálni 😊 De a nap nagy részében én foglalkozok a kicsivel, ez abból is adódik, hogy a férjem sokáig dolgozik.
jún. 10. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ekkora korában a kisfiammal konkrétan éppen az apukája volt gyesen, én 10 hónapos korában mentem vissza dolgozni (külföldön élünk, 4+6 hónap az anyának járó gyes, és 6 hónap van az apának is). Úgyhogy 100%-ban. De tudom, hogy ez nem túl reprezentatív.
jún. 10. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Felesben csináltunk mindent. Hagyott énidőzni. Éjszaka kelt ha kell és volt 4 nap amikor munka miatt el kellett utaznom 1,5 éves korában, és ő volt vele itthon végig.
jún. 10. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Kb mindent. Eteti, játszik vele, fürdeti, eltünnek órákra sétálni, játszóterezni, pelenkázza, altatja, mesét olvas neki.
jún. 10. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenből kiveszi a részét ha itthon van, sőt az egészségem miatt van, hogy kidőlök egy-két napra olyankor ő vigyáz rá teljesen egész nap.
jún. 11. 05:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanazokat csinalja vele mint en, amikor eppen itthon van. Elviszi barhova.
jún. 11. 07:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Játszik vele, játszótéren is meg itthon is, fürdeti, pelust cserél, vigasztalja ha elesik és sír, stb. Nyilván nem tudja olyan gyakran, mint én, mert én vagyok vele napközben, este meg a nagyobb gyerkőc is itthon van és ő elég sok figyelmét elveszi apának, ha már ugye én nem teljesen vagyok elérhető, na de ettől még amikor tud, akkor foglalkozik a férjem a kicsivel is rendesen. Vasárnaponként szoktunk "anya-reggelt" tartani, olyankor ő kel fel a gyerekekkel és én alhatok sokáig (szombatonként meg van az "apa-reggel", amikor ugyanez van fordítva, hétköznap egyszerre kelünk fel velük). Ha elmennék itthonról bárhová, akkor simán elvannak együtt, a kicsivel is kettesben meg hármasban is a naggyal.
jún. 11. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Másfél éves a kisfiam, most éppen az apjával van otthon, mert kifelé lábal egy betegségből, én meg dolgozom.

Tehát, ha itthon van (mert amúgy külföldön dolgozik), ő is ugyanúgy 100%-os szülő, mint én. Pelus, evés, fürdés, játszó, vigasztalás, altatás. Minden megy apával is pontosan ugyanúgy.

jún. 11. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!