Lehet baja a Mecsek baby teától anyatejes babának?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem kell neki semmi plusz folyadék, de elég hasfájós, nem megy neki a kakilás,napközben alig alszik és amikor alszik akkor is szenvedősen. Két napja adom neki a teát és mindkét nap kakilt többször és könnyebben,mint eddig és alszik is többet. Miért baj, ha teát adunk a babának?jún. 10. 16:08
1/3 anonim válasza:
Tönkrevágja az bélrendszerét. Abszolút nem áll készen anyatej vagy tápszer emésztésén kívül másra. Tök jó, hogy most tud kakilni, majd felnő és az élete többi részében nem fog tudni, mert mindenféle baja lesz. Persze nem biztos, lehet hazárdírozni.
2/3 anonim válasza:
Igazabol a legnagyobb a baj a plusz folyadekkal, legyen az tea vagy viz, hogy egyreszt elteliti, kevesebbet fog szopizni, ez meg erinti a tejtermelest is. De tapszeres babaknal is rossz, ha kevesebbet esznek emiatt.
Masreszt meg kimossa a jo bacikat a belekbol, nekem igy mondta a szoptatasi tanacsado. De ehhez a reszehez nem annyira ertek, nem akarok hulyeseget mondani :D
De megoszto tema, mindenki mast mond errol. Nekunk az orvos is azt mondta, hogy hozzataplalasig ne itassam, en hallgattam ra.
3/3 anonim válasza:
Egyébként full normális ha egy anyatejes baba nem kakil napokig.Szerintem csak simán kólikás, adj neki biogaia cseppeket. Nem kell neki a tea, nyilván az most kicsit megfosatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!