Átfordult 3 hónaposan a játszószőnyegén párszor, 5 hós lesz és mostanában csak a babaöbölben vagy kanapén fordul át hasról hátra, oldalra is fordult egy időbe , már azt se csinálja, hátról hasra meg abszolút nem.
jún. 10. 13:42
4/9 anonim válasza:
5,5 hónaposan, egyből mindkét irányba, először hasra, majd vissza hátra (sose hasaltattuk).
jún. 10. 14:47
5/9 anonim válasza:
Hasról hátra kb. 4 hósan, hátról hasra pár nappal 6 hós kora előtt.
jún. 10. 14:48
6/9 anonim válasza:
4 a csapból is az folyik hogy hasaltatni kell a babákat :( Nem mertem nem hasaltatni. Végül hogy hogy nem raktad hasra a babád? Köszönöm válaszod.
jún. 10. 14:56
7/9 anonim válasza:
6: külföldön élünk, itt senki nem mondta konkrétan, hogy hasaltassuk (a gyerekorvos se), minket se hasaltattak anno, úgyhogy anyukám is ezt támogatta, és én elvi ellensége vagyok a természetes folyamatokba való belenyúlásnak. Volt a kisfiam amúgy kétévesen fejlődésneurológusnál Mo.-n (nem volt gond vele, csak pont megerősítést szerettünk volna, hogy minden oké), és ő is azt mondta, hogy jól tettük, egészségesen fejlődő csecsemő esetében teljesen felesleges, sőt kontraproduktív a hasaltatás.
jún. 10. 15:40
8/9 anonim válasza:
Az első gyerekünk 4,5 hónapos korában és mindkét irányba. A második az első 2-3 hónapban rendszeresen forgott szintén mindkét irányba (emiatt sem tudtuk háton altatni, mert átgurult hasra), aztán ez elmúlt és 5 hónapos korában kezdett el hasról hátra és csak 7,5 hónaposan hátról hasra. Már a 6 hónapos státuszon is aggódtam, hogy nem forog, de még 7 hónaposan is nyugtattak, hogy még belefér. Az idő majd eldönti, hogy igazuk volt-e.
jún. 10. 16:05
9/9 anonim válasza:
Az én kislányom pár napja töltötte a 3 hónapot de már hasról a hátára fordul mindkét irányba. Persze ha olyan kedve van, nem mindig. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!