Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem kakál az egy hónapos...

Miert nem kakál az egy hónapos baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hónapos tápszeres baba nem akar magától kakálni. Mikor már nem bírom tovább nézni az erőlködését segítek neki. A széklete nem kemény, szép sárga krémes állagú. Amíg anyatejet tudtam adni neki semmi gond nem volt a kakálással. Minden nap kap Bioagaiat, és etetések előtt espumisant is. A doki szerint magától beáll majd, addig segítsek neki. De mikor áll be? 4 napot is vártam már hátha sikerül neki egyedül, de már sem ő sem én nem bírtuk tovább.

Valakinek ötlete? Tanácsa? Hasonló helyzet?

Köszönöm:)

jún. 10. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2éves koráig nagyon szenvedés volt a kakilás. Babaként tápszeres volt nekem is segíteni kellett neki tápszer váltás is volt de valójában akkor lett jobb mikor megkezdődött a hpzzátáplálás 4hónapossan addig sokszor szenvedett. Nyilván nem minden alkalommal kellett segíteni meg nem is szabad mert hozzá szokik de sajnos sokszor kellett. Majd utánna hozzátáplálás segített kicsit de pl még két éves korában is vissza tartotta mert irtózott a kakijától🙈
jún. 10. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem mindig azt mondták, hogy nekik még kakilni is meg kell tanulniuk. Ha nem kemény a széklet, simán csak még nem jutott oda, hogy kipakolja, még nem úgy van neki az inger. Ha úgy érzed, hogy sok idő telt el neki, segíts neki nyugodtan, de szerintem 2-3 hónapos korában már nem lesz gond.

Írtad, hogy anyatejjel nem volt ilyen, de biztos, hogy a tápszer picit más állagot csinél neki, ezt is meg kell tanulnia "kezelni".

jún. 13. 11:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát nagyon remélem,hogy hamarosan beindul a dolog.. Nem gondoltam volna,hogy ez lesz a legnagyobb problémám 😅
jún. 13. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon picik, így mozogni sem mozognak, nehezebben indul meg a bélmozgás is. Tornáztasd meg mindig két etetés között, úgy könnyebb lesz neki.
jún. 13. 21:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Minden etetés előtt megtornáztatom.
jún. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!