Miert nem kakál az egy hónapos baba?
Sziasztok! Egy hónapos tápszeres baba nem akar magától kakálni. Mikor már nem bírom tovább nézni az erőlködését segítek neki. A széklete nem kemény, szép sárga krémes állagú. Amíg anyatejet tudtam adni neki semmi gond nem volt a kakálással. Minden nap kap Bioagaiat, és etetések előtt espumisant is. A doki szerint magától beáll majd, addig segítsek neki. De mikor áll be? 4 napot is vártam már hátha sikerül neki egyedül, de már sem ő sem én nem bírtuk tovább.
Valakinek ötlete? Tanácsa? Hasonló helyzet?
Köszönöm:)
Szia!
Nekem mindig azt mondták, hogy nekik még kakilni is meg kell tanulniuk. Ha nem kemény a széklet, simán csak még nem jutott oda, hogy kipakolja, még nem úgy van neki az inger. Ha úgy érzed, hogy sok idő telt el neki, segíts neki nyugodtan, de szerintem 2-3 hónapos korában már nem lesz gond.
Írtad, hogy anyatejjel nem volt ilyen, de biztos, hogy a tápszer picit más állagot csinél neki, ezt is meg kell tanulnia "kezelni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!