Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babának lehet...

9 hónapos babának lehet ízesített tápszert adni?

Figyelt kérdés
Kislányom 2 napja nem hajlandó szopizni. 2 hónapja már csak este és reggel (hajnal 4kor) szopizott. Most úgy csinál, mint aki undorodik tőle, csak félálomba tudom a szájába csempészni. A doki szerint fáj a foga, azért nem szopik, de most nem úgy viselkedik, már ha a pólóm leveszem ordít. Lehet hogy azért csinálja, mert 3napja rászóltam szopi elején, mert brutál módon megharapott? Szóval a kérdésem az lenne, hogy ha nem fog visszatérni a szopira, adhatok neki valamilyen ízesített tápszert (pl Mildibé banános 9 hónapos kortól), mert a simát nem eszi meg. És hajnali 4kor nem igazán szeretnék kanalas ételt adni neki,mert akkor nem alszik vissza. Reggeli szopi után még 9ig alszik. Sinlacot eszik tízóraira gyümölccsel, próbáltam már hígabbra csinálni a sinlacot, és üvegből kínálni, de nem issza meg. Kanállal ette mindig, ahhoz szokott, és máshogy nem kell neki. Mit tegyek?
2010. okt. 30. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze lehet ízesített tápszert adni.Többféle ízben kapható.Banános vaníliás(Ez volt a kislányom kedvence).Próbálkozz melyik ízlik majd neki.
2010. okt. 30. 09:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Félek megvenni, mert nem olcsó, és mit csinálok vele,ha nem eszi meg? Nem tudom mit tegyek. :-( Van esetleg valaki, akinek ilyen idős korban kellett tápit adnia a babájának?
2010. okt. 30. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig vedd meg. Minden baba más, ennek ez, amannak az ízlik. Ha ír egy ember, akinek a babája megette 9 hónaposan a banánosat, akkor azt megveszed? Pedig lehet, hogy van 10 másik, aki nem ette meg csak azok most épp nem neteznek. vagy kérdezd meg az orvost, hátha fel tud írni valamit, és úgy olcsóbb.
2010. okt. 30. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos receptre 6hónapos kor után, csak speciális tápszert lehet íratni, allergiás babáknak. Barátnőm kisfia azt eszi, egyidősek a lányommal, és annak borzalmas keserű íze van. Annak már a szagától öklendezik. Utolsónak mondanám: miért venném meg amit írnak? Arra voltam kíváncsi, hogy van-e még olyan anyuka itt, aki 9 hónaposan kezdett tápszert adni, és náluk melyik vált be, meg hogy megette-e egyáltalán a baba. Amúgy a banános ízt úgy vettem észre kedveli.
2010. okt. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!