Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név szebb: Léna Edina...

Melyik név szebb: Léna Edina vagy Léna Olivia?

Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 11:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ajaj, most látom, hogy az Olivia gyakoribb, mint gondoltam...
2024. jún. 7. 16:40
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Az Edina a dupla na végződés miatt nem túl jó.

Miért prioritást a top50-n túli név? Amúgy legyen Ájlin, ismerősömnek most született lánya ezzel a névvel, életemben nem hallottam ilyet 😂

2024. jún. 7. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem az Edina egyáltalán nem tetszik, az Olívia szép. De ha szempont a gyakoriság, akkor az Olívia nagyon kedvelt név már jó ideje. Az Edina ritkább.
2024. jún. 8. 07:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nálunk a játszón van egy Ájlin. Először azt hittem csak nem tudja kimondani a nevét, mert szegény kislánynak már így ovis korában ki van rohadva az összes foga. De nem, aztán hallottam hogy az anyja is ezt rikácsolja. A testvérei meg Márió és Dzsonika.
2024. jún. 8. 08:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Az Anna Léna az egyik legjobban elterjedt dupla név. Mindkét névnek -na végződése van, ez senkit se zavar. A Léna Edinával akkor mi a baj? Az Edina jelentése: öröm,boldogság, könnyen kiejthető, mindenki megérti, és még becézni is egyszerü. Nem értem, mi a baj vele.
2024. jún. 10. 07:06
 16/16 anonim ***** válasza:
A Léna Olívia szerintem nagyon szép :)
2024. jún. 10. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!