Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huzat vagy mégsem?

Huzat vagy mégsem?

Figyelt kérdés
5,5 hónaposom jobb szeme, tegnap reggelre egy picit beduzzadt. Azonban estére el is múlt magától szinte nem is látszott hogy meg lett volna duzzadva. Nem könnyezik, nem csipásodik. Huzatot kapott vagy csak bele nyúlhatott? Kell-e rá kezelés?

jún. 5. 04:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te se tudod megmondani, akkor mi hogy találjuk ki? Vagy-vagy. Ha nincs már semmi baja, akkor nem kell rá semmi.
jún. 5. 05:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmondani mert első babám, még nem láttam babánál hogy nézhet ki ha huzatot kap a szeme. Orvoshoz ha viszem csak kacagnak hogy minden aprósággal vittem eddig (székrekedés, bukás, szörtyögés, nem akar enni csak keveset amire azt mondták fogzik, stb.) és megkapom hogy "látszik hogy első gyerek". Kétlem hogy akkor a szemduzzanattal foglalkoznának, ezért kértem itt segítséget.
jún. 5. 07:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Ma reggelre megint meg volt duzzadva picit neki de már nem annyira mint tegnap.
jún. 5. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy működik, hogy bármi baja van a gyereknek leírom vagy csinálok képet és elküldöm a gyerekdokinak (nyilván ha olyan ami várhat). És ő vagy felhív vagy válaszol.

Tudsz felrakni képet, hogy hogyan néz ki?

jún. 5. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami már nincs, elmúlt akkor mégis milyen kezelést szeretnél rá?

A leírtak alapján nagyon rá vagy stresszelve a dolgokra

jún. 5. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:

4es nálunk is így lenne csak nem hajlandóak válaszolni, személyesen meg szó szerint szembe röhögnek. Van képem róla csak nem tudom melyik oldalra lehetne feltölteni hogy ide linkeljem be.

5ös jól látod hogy rá stresszelek apróságokra is mert nagyon nehezen jött össze a pici, nehéz terhességen vagyok túl, és nem szeretném hogy baja legyen. Inkább utána járok a dolgoknak minthogy 1x ne vegyek észre valamit és azzal csináljak bajt neki.

jún. 5. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!