Van aki inkább kis pólót vagy hosszú ujjút részesíti előnyben a body helyett?
Igen, allandoan kint lenne a dereka. 1 evesemre multkor egy orvosi vizsgalat miatt polot kellett adnom (nem lehetett rajta fem), hat katasztrofa volt. Ahogy fogtam, a nyakaig csuszott a polo. Hidd el, nem praktikus kicsiknek.
Mondjuk nyaron mar talan nem baj, ha kilog a dereka, lehet akkor mar kap polot, nem tudom meg, de most meg nem. Plusz a pelust is a helyen tartja azert a body.
4 hónapos egyébként :)
Akkor maradunk a bodynál, max ha nagyon meleg lesz felveszünk egy pólót :)
Köszönöm a válaszokat!
Mosható pelenkahoz szokták sokan adni, mert azt nem kell tartani, meg sokszor rá se megy, csak a nagyobb méret.
Egyébként onnantól adtam, hogy jártak.
Ja hat 4 hosnak abszolut nem praktikus. Mar attol a nyakaban lesz, ahogy fekszik es feszkelodik. De ha felemeled, meginkabb :D
Tavaly nyaron volt a kisfiam 2-4 honapos, napozot kapott vagy siman csak bodyt. Es ha annyira meleg volt, csak pelus volt rajta.
A fiam szeptemberi gyerek, tavaly nyáron (azaz kb. 9 hónapos korától) adtam rá pólót, mikor már nagyobb melegek voltak, mert jobban szellőzött, mint a body. Ő akkor már szépen mászott és ült, néha kapaszkodva állt, ha még sok időt töltött volna hasonkúszva, akkor szerintem nem erőltettem volna.
Egy 4 hónaposnál még nagyon nem praktikus szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!