Miért kaparja állandóan a fejét?
Ez inkább fogzás. Koszmó nem viszket.
Egy olajozással azt el tudod tűntetni: jó vastagon beolajozod a fejét, hogy tocsogjon. Hagyod pár percet hatni. Sűrű fogú fésűvel óvatosan lekapargatod neki. Ha nagyon vastag akkor ugyanezt többször. Majd utána ha használod a babe sampont nem fog visszajönni. Megelözésre jó, de kezelésre nem.
Próbáld ki a kókuszzsírt a koszmóra. Nálunk is koszmós volt a baba és semmi nem segített. Próbáltuk a babe sampont, gyógyszertári olaj, babaolaj. A kókuszzsír kb 1,5 hét alatt leszedte. Úgy csináltam bekentem sapka fel és egy óra után sapka le és fürdetés, hajmosás.
Próbáld meg hátha segít.
A fiam 8 hónapos lesz mai napig szokta matatni a fejét és már nem koszmós. Szóval szerintem nem attól piszkálja.
Nekem 6 hónapos, ő is folyton dörzsöli az arcát, szerintem a fogzás miatt.
Koszmós volt, én bekentem azt a részt babaolajjal, hagytam egy ideig ázni, aztán óvatosan fülpiszkálóval leszedtem. 2 alkalom kellett hozzá, de lejött. Azota nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!