Ilyenkor télen milyen paradicsomot adtok a babának?
A bolti az teljesen ízetlen még ha van színe akkor is. Üveges bébikaját nem akarok neki nagyon adni.
Miből csinálhatok neki?
Konzerv hámozott? Sűrítményre rá van írva, hogy nincs benne tartósítószer, esetleg az?
Nekem a védőnő tanácsolta, hogy hogyan csináljam, ami egyszerű is. Be is vállt. Megfőztem a krumplit, és a végén, amikor már a leve nagyját elfőtte, akkor öntöttem hozzá paradicsomlét. Ezt a Sió Prémium 100%-osat, ez is tiszta paradicsomlé, máskülönben nem lehetne ráírni, hogy 100%. Azzal egyet még forraltam, aztán leturmixoltam. A sűrítményekben ugyan nincs tartósítószer, de általában sózzák őket, nem is kicsit. De ha találsz olyat, ami nincs sózva sem, akkor adhatod azt is, de jól olvasd el miből van, csak olyat vegyél, ami tényleg csak paradicsomot tartalmaz. De a konzerveket általában nem tartósítják máshogy, hiszen vákuummal vannak tartósítva. Épp úgy, mint az üveges bébiételek.
Tikki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!