A kisbabátokat milyen gyakran fürdetitek/zuhanyoztatjátok? Olyan babákat akik maximum 1 évesek vagy kisebbek
Nem art a furdetes, de nem is karos.
Epeszu ember meddig furdet egy babat? Naponta orakig? Ketlem.
Az az 5-10-15 perc max naponta egy egeszseges bornek semmit de semmit nem art.
Borbetegseg eseten mas. De amugy nem kell ezen feszulni. Oke, ha furdeted, oke, ha nem, amig amugy tisztan tartod a gyereket.
Szerintem ez a tema itt ennyi, felesleges rajta vitatkozni, a lepontozast se ertem amugy en se, annyira felesleges.
Nekem az első nem fürdött sokáig minden nap, csak miután elkezdtünk játszótérre járni és bejött a melegebb idő, akkor már 7 hónapos volt. Neki borzasztó problémás bőre van, most 4 évesen már inkább csak zuhanyzik, be se ül a kádba.
A második nyári gyerek, eleve kicsit izzadós, az elejétől gyakrabban fürdik, most már minden este… neki semmi baja. Nem száraz, nagyon könnyen barnul, úgy tűnik szerencsésebben örökölt.
Megosztó kérdés.
Az én kisfiam tavaly màrciusban született. Az elejében minden másnap fürdettük, nyáron amikor bejöttek a nagy melegek, mindennap. Aztán ősszel-télen megint minden másnap. Mióta jàr és kb kint vagyunk egész nap az udvaron, homokozik, stb azóta természetesen újra mindennap. Tavaly nyáron amikor pici volt még, viszont fürdettük mindennap, a napi rutin részévé vált a fürdés, miután felöltöztettem pizsamába már várta a tápszert és el is aludt. Szóval ezért jó pl. mindennap fürdetni, mert egy biztos pont a kicsi napjában. Akár, mint nálunk is, a nap végét jelentheti számàra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!