7 hónapos babáitok mekkorák, miket tudnak? Van fogunk?
Tudom nem jó hasonlítgatni, de kivàncsi vagyok kinek mit csinál az ennyi idős babája. Meg nem is hasonlítgatás, csak nem sok babázó barátnőm, ismerősöm van, vagy aki igen annak sokkal kisebb vagy nagyobb a babája.
Igazából néha jó lenne pedig ilyesmiről is beszélgetni :) .
Nekem kislányom van. Június 7-én lesz 7 hónapos.
3300g született, most 7100g.
Jelenleg 66cm, nem óriás baba. Ezen neha azért picit aggódom.
Fejkörfogata születésnél 34cm, most 43cm.
Rettenetesen mozgékony, már mászik négykézláb, és felül. Bútorok mellett feltérdel, főleg ha ott a tesója, nagyon érdekli minden.
Beszédben picit lassabb, néha mondja hogy dedede vagy bababa, de leginkább visongat meg kiabál. Egész nap kézben lenne most, hogy mászni kezdett.. és csak 7 kg, de szakad le a karom. 😅
Minden újdonság érdekli, mindent szájba venne, úgyhogy nagyon kell rá vigyàzni.
Éjjel vagy 0x vagy 1x kel, és evés után alszik vissza. Nappal változó hogy alszik, àltalában 3x még.
Amúgy 1 étkezést váltottunk ki eddig. Ügyes, de nem mindig van türelme az evéshez.
Foga még nincs😳a védőnő szerint már kellene neki lassan, de nem tudok mit csinálni nyilván😅
A ti hasonló korú babáitok hol tartanak?
7 hosan csak forgott es 2 foga volt. 74 centi, 8 kilo volt akkor a kisfiam. Szinte csak tapszert evett, nem volt nyitott az etelek irant, amugy meg minden tekintetben tipikus baba volt. Amiket te is irsz kb :D
8 hosan kuszott, 10 hosan maszott, ult, felallt.
Most 1 eves, meg mindig vannak napok, amikor alig lehet letenni, epp most szeparacios szorongas van. Meg fogzas. Meg mittudomen mi :D
Nincs két egyforma gyerek.
Egyik gyerekem 7 hónaposan még csak forgott, másik kúszott, feltérdelt és fel is állt. Nem a kiságyban, hanem a kiságy mellett, kívülről fogva a rácsot. Nagyon cuki volt, mintha bekérezkedett volna.
Lányom 71 cm 8,6 kg volt (tápszeres), fiam 72 és 8,3 kg (anyatejes).
Hozzátáplálással egyikkel se álltunk ekkor még sehogy.
Lányommal 1 évesen se, fiam meg addigra mindenevő volt.
Lányom mondta ki először az első értelmes szót és a fiam kezdett el hamarabb beszélni.
3400 grammal született a fiam. 19-én múlt 7 hónapos.
Nagy dumás az úr, bár sokat még nem értünk belőle.
Forog oda vissza, de kúszni még nem tud. Nagyon szeret kézben lenni és imádja, ha beszélnek hozzá. Tapsolni nemrég kezdett el nagyon aranyos mikor mosolyogva rád néz és elkezd tapsikolni. Iszonyúan mosolygós és rengeteget kacag.
Egy étkezést már kiváltottunk, és ha rajta múlna már mind ki lenne váltva. Nagyon imád enni, de én nem akarok ennyire sietni.
9 kiló és 78 centi hosszú. Most jön a negyedik foga, de az ötös és hatos is mozgolódik. Azt az orvos mondta pont nemrég.
Éjszaka nem kel 3 hónapos kora óta. Nappal vannak napok mikor rosszul alszik, de összeségében jó alvó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!