Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan autós hordozo...

Van olyan autós hordozo (ülős) ami 9kg alatt használható?

Figyelt kérdés

A babam utalja ami van, abban bízom, ha ülni fog már tudni, és menetirannyal szemben utazhat, jobb lesz a helyzet.

Előbb fog tudni ülni, minthogy q 9 kilót elerje... kapható ilyen ülés?

2024. máj. 30. 16:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ahhh ne, akkor nem tudom mi lesz, nem tud autozni.... sír végig :( úgy gondoltam, ha ülhet majd menetirany szerint, megoldodik

De ezek szerint a 9 kilótól használható ülés is csak 15 hótól fordítható meg... ezek nem jó hírek :(

2024. máj. 30. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:

Cybex Premium Sirona T-i Size Plus

Nekünk ilyen van. 0 hós kortól 4 évig használható, van benne szűkítő és teljesen ledönthető, így olyan pózban fekszik a baba, mint a hordozóban, később pedig ülni tud benne, ha úgy állítod. Forog 360 fokban, így igazából úgy fordítod, ahogy akarod. DE! Erre is rávan írva, hogy 15 hónapos kortól lehet előre fordítani a törvény szerint. Nyilván lehet hamarabb is úgy használni, ha te nagyon úgy akarod, ez mindenkinek a saját felelőssége. De a törvény szerint bármelyik ülés/hordozó/tökmindegymi 15 hónapos kortól használható menetiránynak megegyezően. Ez a szabály vonatkozik az ÖSSZESRE.

2024. máj. 30. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
A jó gyerekülés kényelmesebb, mint a hordozó. A fiam a hordozóban ordított, a gyerekülésben pikk-pakk elaludt (nekünk Joie i-Spin 360 van, 6 hós korától használjuk, de korábban is lehetett volna)
2024. máj. 30. 22:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Koszi@ de ezek nem csak ülni tudás után hssznalhatok, nem bantjak a gerincet?
2024. máj. 31. 05:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekünk cybex aton silver van, utalja.. de az abc design se jó neki..
2024. máj. 31. 05:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert több fokozatban állíthatók. Fekvőben is.

2024. máj. 31. 07:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

15-16 hónapos koráig nem tudott autózni, de 3 éves koráig utazott menetiránynak háttal, mert úgy biztonságosabb neki, hisz egy 2 év alatti gyereknek a testtömegének a 20-25%-a a feje. A nyaka egy ütközésnél nem tud ekkora tehetetlenséget elbírni és kész is a halálos baleset vagy súlyos nyaksérülés.

Nem a menetirány fogja megoldani, hanem hogy kinyílik az értelme és képes elfoglalni magát vagy lehet neki feladatot adni: pl keressünk piros autókat, lószállítót stb.

Btw a BeSafe forgatható 61-104cm-ig jó ülése nagy megbízható.

2024. máj. 31. 15:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Az enyém szerintem a bezartsagot nem bírja. A babakocsit se, pohenoszeket se.
2024. jún. 1. 10:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj amit akarj, nem az én gyerekem. Én tudtam, hogy egy esetleges balesetnél a menetirány szerinti ülés nem védi meg a 1,5 éves gyerekemet (a 9 hónaposnál fel se merült). De te úgy ülteted ahogy szeretnéd. Nagy valószínűséggel nem lesz balesetetek.., de 100%-ig biztos nem lehetsz benne.
2024. jún. 1. 21:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Ha ez nekem szólt nem is ertem. :D eszembe nem jut szabály ellen menni... a gyerek biztonsága az első, inkább nem utazunk...
2024. jún. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!