Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babyring úszógumik nem...

A babyring úszógumik nem húzzák a babák nyakát?

Figyelt kérdés
Vettem a 7 hónapos kisfiamnak olyan úszó gumit amin hasal vagy lehet háttal is. Csak az a bajom vele hogy a lábait tudja így a víz alatt rugibugizni. Gondoltam nyakúszóra de egyszerűen nem tudom elképzelni hogyan nem húzza a babák nyakát. Lehet hülye vagyok de nagyon kíváncsi lennék 😆

máj. 29. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

7 honaposnak mar ne nyakuszoban gondolkodj, azt max par honapos korig lehet hasznalni.

De amugy meg en olvastam valahol, hogy az egesz koncepcio veszelyes, pont a gyenge nyakuknal van az uszogumi, en nem is engedtem, hogy pl a baby spa-ban abba tegyek.

Az a fajta, amiben hason is be lehet kotni, tok szuper. 1 evesemmel is hasznaltuk meg, imadta.

máj. 29. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, elkerulte a figyelmem, hogy te is vettel egyet. Linkeled? A minekben a keze es a laba is beleer a vizbe, pont ezert jobban szerette anno, mint a sima beleulos uszogumit.
máj. 29. 20:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Oh értem. Akkor várjam ki még kaphat normálisat. Igen élvezte ezt a hasalósat egyik nap voltunk. És meg vagy elégedve a baby spa-val? Csak mert gondolkodok rajta hogy elviszem csak nem vagyok benne biztos hogy annyira fejleszti e
máj. 29. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Hat de ha elvezte, akkor mi a baj a hasalossal? :D

Amugy vehetsz mar neki beleulos uszogumit is, ha tud ulni. En csak azt mondtam, hogy nalunk pont az nem valt be, mert a keze nem ert a vizbe, de ettol fuggetlenul sok baba szereti.

Kisfiam szerette a baby spa-t, de csak az uszkalast a vizben. Mi arra jartunk csak, asszem relax program a neve.

A szarazfoldi es a vizi tornat nem szerette, sirt, szerintem zavarta, hogy sok idegen van korulotte, igy azt nem eroltettuk. Szuper kozos program, nem feltetlenul a fejlesztes a celja, en se azert vittem, csak maga az elmeny miatt :D

Ha valoban a fejlesztes a cel, akkor a sima babauszas es/ vagy gyogytorna a problemanak megfeleloen jobb.

máj. 29. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:

"Csak az a bajom vele hogy a lábait tudja így a víz alatt rugibugizni"

Ebben mi a baj?

A hasalós az egyik legjobb, a beleülős szar, mert míg a hasalósban aktívan élvezheti a vizet, az ülős konkrétan eltartja a víztől.

Háttal bele nem tenném.

máj. 29. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!