A babyring úszógumik nem húzzák a babák nyakát?
7 honaposnak mar ne nyakuszoban gondolkodj, azt max par honapos korig lehet hasznalni.
De amugy meg en olvastam valahol, hogy az egesz koncepcio veszelyes, pont a gyenge nyakuknal van az uszogumi, en nem is engedtem, hogy pl a baby spa-ban abba tegyek.
Az a fajta, amiben hason is be lehet kotni, tok szuper. 1 evesemmel is hasznaltuk meg, imadta.
Hat de ha elvezte, akkor mi a baj a hasalossal? :D
Amugy vehetsz mar neki beleulos uszogumit is, ha tud ulni. En csak azt mondtam, hogy nalunk pont az nem valt be, mert a keze nem ert a vizbe, de ettol fuggetlenul sok baba szereti.
Kisfiam szerette a baby spa-t, de csak az uszkalast a vizben. Mi arra jartunk csak, asszem relax program a neve.
A szarazfoldi es a vizi tornat nem szerette, sirt, szerintem zavarta, hogy sok idegen van korulotte, igy azt nem eroltettuk. Szuper kozos program, nem feltetlenul a fejlesztes a celja, en se azert vittem, csak maga az elmeny miatt :D
Ha valoban a fejlesztes a cel, akkor a sima babauszas es/ vagy gyogytorna a problemanak megfeleloen jobb.
"Csak az a bajom vele hogy a lábait tudja így a víz alatt rugibugizni"
Ebben mi a baj?
A hasalós az egyik legjobb, a beleülős szar, mert míg a hasalósban aktívan élvezheti a vizet, az ülős konkrétan eltartja a víztől.
Háttal bele nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!