A sinlacot is be kell vezetni ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ki írta a doki a sinlacot mert elszeretnem kezdeni a hozzataplalast. Mondta a doki hogy gyümölcsöket is kostoltathatomk vele. Először a sinlacot szeretném. Olvastam h délelőtt szerencsés a dolgokat kostoltatni h ha panaszt okoz akkor ne éjjel legyen . Hasfajast okoz e a pép? És gyümölcsöt ami adható elsőként neki azt hogy keverjem bele ? Vagy ha a pépet 1 hétig adom utána külön adjam pl a barackot v banánt vagy bele is keverhetem egyből? Szívesen fogadok minden hasznos tanácsot 😊máj. 28. 13:17
1/10 anonim válasza:
Külön adtam neki, azon a 3 napon nem múlik semmi.
Adhatod ezzel is meg külön is a gyümölcsöt, annyira nem kell túlgondolni.
Esetleg arra figyelj, hogy nem okoz-e neki szorulást a Sinlac.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
máj. 28. 13:22
3/10 anonim válasza:
A sinlac megváltoztatja a gyümölcsök (meg minden más ízét, amihez kevered), azaz kb. ellehetetleníti a ht-t, ami az ízek bevezetéséről szólna.
5/10 anonim válasza:
Mi a fenének a Sinlac? Nem gyarapszik rendesen a baba vagy van egyéb indoka?
Ha nincs akkor felejtsd el, van baba akinél olyan szorulástbokozott hogy kórházban kötöttek ki.
Csinálj valamilyen zöldsegből vagy gyümölcsből pürét (alma, barack, főtt sárgarépa vagy sütőtök szokott az első lenni).
6/10 A kérdező kommentje:
Normálisan hizik. Csak említettem a dokinak h el kezdenem és akkor mondta h felrakjuk akkor a sinlacot is a felhőbe.
máj. 28. 16:17
8/10 anonim válasza:
A sinlacot akkor szokták adni, ha a baba nem hízik megfelelően. Sok orvos viszont rutinszerűen adja akkor is, ha felesleges.
Ha nincs gond a súlyával, ne adj neki.
9/10 A kérdező kommentje:
Nincs gond vele . Köszönöm akkor le teszek róla.
máj. 29. 07:09
10/10 anonim válasza:
Mi kiprobaltuk de a foldon landolt. Az enyem nem fogadta el, viszont a baba zabkasat imadja. Mi nem ezzel kezdtuk a bevezetest hanem gyumolcs es zoldseg volt az első par etel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!