Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos babám kb. 9x eszik...

6 honapos babám kb. 9x eszik naponta. Van még így valaki ezzel? (Tapszeres). Mik az éhség jelei nálatok?

Figyelt kérdés

Mi egyetlen jelet látjuk az ehsegnek: ha már ölben is nyugtalan. Esetleg kezet eszi, de azt a fogzás miatt is.

Napkozben 2 óránként 60at akar enni. Próbáltam mar húzni... de az az érzésem neki így jó. Ha nem eszik 4 órát, akkor is van, hogy csak 90-et kér... Általában éjszaka pótol, 4x is eszik lefektetes után, nagyobb mennyisegeket. 90-150. Nem értem miért alakult így:( és nem tudom mit tehetnek.

2024. máj. 23. 13:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nehezebben áll át az új tápszerre. Adj még neki időt és, ha nem javul szerintem beszélj a gyerekorvossal. Addig próbálgasd, ha nem kér adsz neki 3 óránként. Illetve nem tudom milyen hőfokon adod a tápszert. Fiam csak úgy eszi meg, ha picit meleg, ha langyos vagy szobahőmérsékletű alig eszik. Esetleg azt nézd meg lehet jobban ízlik úgy neki. Más tippem sajnos nincs.
2024. máj. 23. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!