6 honapos babám kb. 9x eszik naponta. Van még így valaki ezzel? (Tapszeres). Mik az éhség jelei nálatok?
Figyelt kérdés
Mi egyetlen jelet látjuk az ehsegnek: ha már ölben is nyugtalan. Esetleg kezet eszi, de azt a fogzás miatt is.
Napkozben 2 óránként 60at akar enni. Próbáltam mar húzni... de az az érzésem neki így jó. Ha nem eszik 4 órát, akkor is van, hogy csak 90-et kér... Általában éjszaka pótol, 4x is eszik lefektetes után, nagyobb mennyisegeket. 90-150. Nem értem miért alakult így:( és nem tudom mit tehetnek.
máj. 23. 13:01
11/11 anonim válasza:
Lehet nehezebben áll át az új tápszerre. Adj még neki időt és, ha nem javul szerintem beszélj a gyerekorvossal. Addig próbálgasd, ha nem kér adsz neki 3 óránként. Illetve nem tudom milyen hőfokon adod a tápszert. Fiam csak úgy eszi meg, ha picit meleg, ha langyos vagy szobahőmérsékletű alig eszik. Esetleg azt nézd meg lehet jobban ízlik úgy neki. Más tippem sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!