Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki nem tud a babájával...

Van aki nem tud a babájával sétálni és levegőzni mert akkora füst van?

Figyelt kérdés
Ki vagyok akadva.13 óra után a gyerekkel nem lehet se sétálni se szellőztetni a lakásban.Eddig a nap nagy részét nagy sétákkal töltöttük vagy kitettem a teraszra.Amióta bejött a hideg annyira fűtenek bőrrel,műanyaggal,gumival mit tudom én mivel de soxor elviselhetetlen a füst meg a bűz.Az egész büdös falu olyan füstös,hogy nem látok át a szembe szomszédhoz.A kutyaugatást(házanként 3-4 csaholós mix) már kezdem elfogadni ha jön a postás minden ajtót-ablakot muszáj bezárni.Nem,nem királylány vagyok de néha ez már sok(k)!
2010. okt. 28. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az égetett guminak van ám szaga!! Nem irigyellek!
2010. okt. 28. 21:34
 2/11 A kérdező kommentje:
..és olcsó:):(összegyűjtik de hogy honnan szereznek ennyit?Ha valaki kifizeti a lakáshitelem elköltözöm:):)
2010. okt. 28. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom gumit égetni illegális. A gumi veszélyes hulladéknak számít.
2010. okt. 28. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez van nálunk is... :( Tényleg még szellőztetni se lehet.Én amitől még mostanában ki vagyok akadva,az a szomszédunk papagája... Kint tartja,a kertben van a kalitkája.De ne egy kis csiripelő madarat képzelj el,hanem az az igazi rikácsoló beszélő papagáj.Hol a riasztót utánozza,hol a telefon ébresztő,vagy csak csörög.De iszonyat éles hangja van,még bent a házban zárt ablaknál is nagyon kemény! :)
2010. okt. 28. 21:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Aki gumit éget az már olyan szinten van,hogy ez legkevésbé sem hatja meg.
2010. okt. 28. 21:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekünk is volt 2 papagájunk, még lakótelepen laktunk de likvidáltuk őket(szülinapi ajándékok lettek )mert szétment a fejünk a rikácsolásuktól.Mondjuk a szomszéd kutyák sem jobbak semmivel:(
2010. okt. 28. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
A mi házunkban a kettővel alattunk lakó szomszédnál lakásfelújítás van,augusztus vége óta.Nem igazán érzem azt,h kettővel vannak alattunk,gyakorlatilag olyan,mintha kinn a konyhában fúrnák a betont a légkalapáccsal,csakis abban az időtájban,amikor elszenderedtek a gyerekek.De megbocsájtom nekik,mert az asszonyka a szülésznőm volt,és már lassan beköltöznek:o
2010. okt. 28. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Második vagyok! Önkormányzatnál be lehetne jelenteni. Én legalábbis erre gondoltam. Feltéve, ha nem nagyon gázosak a szomszédok.
2010. okt. 28. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is kis vagyok akadva ám, bár nálunk nincs akkora füst és bűz, mert ezek szerint annál intelligensebbek a szomszédok, hogy gumit és műanyagot égessenek, csak látom, hogy a környékbeli 5-6 háznál egy egész erdőnyi fa elfogy rövid idő alatt :(

Ja és a ruhákat már nem tudom a teraszra teregetni, mert ha csak 1 házban is gyújtanak be, akkor is full füstszagúak lesznek :(

2010. okt. 29. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez azért jobbára csak ősszel a jellemző,szerintem azért,mert még ilyenkor kezdenek el a kályhával tüzelni,és az még ilyenkor kiég,meg kormol,meg mittudomén mit csinál,attól,h sokáig nem volt használatban.Télen is sokan tüzelnek gumival,ruhával,szeméttel,de olyankor már nem füstöl annyira a kályha,kémény.Kitartás,novemberre már nem lesz füst.
2010. okt. 29. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!