17 honapos kislanyom megvan fazva. Virusos azt mondta az orvos. Tegnap egesz ejjel nem aludt mert nem kapott levegot es kohogott is. Tehetek a feje ala parnat? Segitene?
Ha nem szokta meg a párnát, akkor nem fog tudni úgy aludni. Viszont ha a martac alá teszel avamit, hogy az egész martac lejtös legyen úgy, hogy a fejrésze magasabb, akkor az segit.
Ami meg segit a köhögés-orrdugolás ellen, ha a szobában párát csinálsz - egy fazékban forralj vizet és tedd be a szobába, hogy ott párásitsa a levegöt. Természetesen úgy, hogy a gyerek még véletlenül se érje el, és ne hagyd felügyelet nélkül a forró vizzel egy szobában.
szia!
lehet meglepődsz, de nekünk a következő vált be, amit egy házi könyvben olvastam. Ki is próbáltam, nekünk bevált. A gyerek lábára nedves zoknit kell húzni, arra pedig egy jó meleg és persze száraz gyapjúzoknit (vagy valamilyen vastag zoknit) Az én fiam egész éjszaka tudott aludni, igaz ez csak orrdugulásra jó. Meg esetleg bekenheted a mellkasát mentolos krémmel. Mostanában pedig mi (azt a kínai tigrises) tapaszt használunk. Remélem segít valamelyik a kicsinek. Köhögésre meg lándzsás útifűt szoktam neki adni.
A matrac feji végét emeld meg egy kicsit, tegyél valamit (pl. párnát) a matrac alá.
Az orrát szivd ki sűrűn, adj neki orrcseppet (azt is lehet venni recept nélkül), hogy könnyebben kapjon levegőt. Sok folyadékot kapjon, adj neki, amit szeret!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!