Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakádat hova teszitek...

Babakádat hova teszitek fürdéskor?

Figyelt kérdés
Mármint amikor a babát fürdetitek. Nekünk felültöltős mosógép van, rajta billegne, más stabil hely nincs a fürdőben. Ki hogy oldja meg? Csak az állványos a megoldás?
2024. máj. 13. 11:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én állványt használtam, kényelmes volt.
2024. máj. 13. 11:31
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Elsőnél még zuhanyzónk volt, akkor a földre tettem a kádat, mellétérdeltem, úgy fürdettem.

Másodiknál kiskádunk sem volt :D

Barátnőm a mosógépre teszi.

Másik barátnőm meg beviszi az ágyra.

2024. máj. 13. 11:41
 3/18 anonim ***** válasza:
All Allvany volt kb 2 honapig utana nehez lett a baba es konnyebb volt a holdre tenni a kadat. Nekunk van foldon matrac amin pelenkazom/baba masszazst is ott csinalom.
2024. máj. 13. 12:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is az ágyon csináltam.
2024. máj. 13. 12:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Simán a földre vagy a fürdőbe vagy a szobába. Nekem a szobába praktikussbb volt a fürdőbe engedtünk vizet a kiskádba átt vittük a szobába vagy 2-3tál vizet vittünk a fürdőböl átt a szobába és úgy buritottuk a kiskádba a vizet egy babának nem kell 20l víz ahoz hogy lefürdesd. Illetve elég sok baba sír fürdetés alatt. Nálunk a megoldás a szivacsos maci alakú babatámasz volt. Azért volt praktikus mert a pelenkázóra ki volt készitve a törölközője szóval hamar ki vettem rá raktam és már törölhettem is. Mikor üvöltött még ez a 1mpes procedúra is nagyon soknak tűnt. Illetve én oda szoktam késziteni mindent tiszta pelus krémek ruha mindent ami kell hogy ott legyen már és hamar tudjam öltöztetni.
2024. máj. 13. 12:17
 6/18 anonim ***** válasza:

Amíg kicsi volt, a szobába tettük le egy nagy törölközőre. Mikor már magabiztosan ült, a zuhanykabinba. Amúgy is ott szokott lenni a kiskád, aztán ha mi zuhanyzunk, kiszedjük.

Nekünk a mosógépen a szárító van, ott nem lehetett volna kád. Állványnak sincs hely, meg nekem biztonságosabb volt a földön.

2024. máj. 13. 12:29
 7/18 anonim ***** válasza:

Mi tettünk egy pokrócot az étkező asztalra és arra a kádat. Nyáron meg az erkélyen a kinti asztalra tettük a kádját, azt nagyon élvezte.

Nekem a földön, vagy a kád a kádban megoldás nem volt jó, mindig megfájdult a derekam, a hátam.

De az asztal tetején teljesen jó volt.

2024. máj. 13. 12:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Volt egy gurulós asztalunk, arra tettük a kádat, amikor nem használtuk, bevittük a babaszobába mert ott több volt a hely.
2024. máj. 13. 13:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Van egy törölköző tárolós kisebb, alacsonyabb szekreny a fürdőszoba kb na, azon furdettuk, vagy állványon néha a legelején.
2024. máj. 13. 13:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Én a szobába a földre teszem vagy a kanapéra a nappaliba.. van egy locsolókannánk amit kifejezetten arra a célra vettünk hogy abba hozzuk be a fizet neki a kádba hogy fixen ne menjen ki a viz a parkettara. (zuhanyunk van nekünk is egyébként plusz nekünk kicsi a fürdő, és a mosógép se a fürdőbe van amire tehetném vagy valami)
2024. máj. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!