Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az 5 hos babám éjjel 2-3...

Az 5 hos babám éjjel 2-3 óránként eszik hónapok óta. Ez normalis?

Figyelt kérdés

Amióta ezt a tápszert kapja 4 oranal nem aludt egybe többet. Van, amikor millioszor kel fogzás miatt, de az alapjarat is 2-3 orankenti kelés.

Más is van így?

2024. máj. 12. 16:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális
2024. máj. 12. 17:16
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Az hogy 2-3 óránként szopizna még normális lenne..de hogy tápszer éjjel is 2-3 óránként?? Mennyi milit eszik?
2024. máj. 12. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt inkább a fogzás ami zavarhatja és a cumizás nyugtatja meg. Meg folyamatosan fejlődik a kis idegrendszere, mozgása stb. Teljesen normális. Az első fiam ugyanez volt(anyatejes volt), és két évesen lett jobb amikor az utolsó fog kibújt és már javában szaladt stb.
2024. máj. 12. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
Jó hát anyatejes baba kétóránként eszik hisz az anyatej gyorsabban emésztődik mint a tápi.. hiába lelettem pontozva hol normális hogy egy 5 hós nem alszik éjszaka, hanem eszik 2-3 óránként..
2024. máj. 12. 19:49
 5/13 A kérdező kommentje:

Én is úgy tudom, hogy ez inkább anyatejre jellemző.

30-120ml között eszik.

2024. máj. 12. 20:00
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Tápszerrel islehet igény szerint etetni. Ő épp így tesz. Igény szerint eszik
2024. máj. 12. 20:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. Én nem pontoztalak le, DE tapasztalatból mondom, hogy semmi köze sem a tápszer, sem az anyatejnek ehhez. Most a második fiam 4 hós, szintén anyatejes, de ő mégis van hogy egyben alszik akár 8 órát is. Ez mind-mind babafüggő, illetve hogy mi mennyire viseli meg. Ezért írtam azt is, hogy nem enni akarna valószínű, hanem csak a cumizás hiányzik neki, ami megnyugtatná, ha bármi zavarja.

Kedves kérdező, esetleg van cumija? Mellettetek van az ágya? Nálunk nagyon bejött a másodiknál a babaöböl, aminek az én oldalamon le van nyitva és az ágyunkhoz van rögzítve. Így ha megébred sokszor elég ha a cumiját a szájába adom és megfogja a kezem és alszik. Igaz az elsővel ezt nem tudtam volna megcsinálni, mert szörnyű alvó volt, de egy próbát lehet megérne.

2024. máj. 12. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Hát a kislányom 5 hós napi 4x eszik. Ha 30milit eszik pl éjszaka akkor az nem éhség.Adjatok neki cumit. #2 vagyok
2024. máj. 12. 21:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem kell neki a cumi. Kikopi.

Az én babám is beallt korábban (2 hósan) a 6 etkezesre. Most ész vagy 8-10x. Amióta ezt a tápszert eszi... de sajnos nincs lehetőség váltani. Speciális tápszert eszik.

2024. máj. 12. 21:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Ő nagyon rossz alvó. Meg rossz minden :D se autózni, se babakocsitni, se hordozozni nem szeret... nem könnyű. Vszeg érzékenyebb mindenre. Ezért lehet minden... (?)
2024. máj. 12. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!