Az 5 hos babám éjjel 2-3 óránként eszik hónapok óta. Ez normalis?
Amióta ezt a tápszert kapja 4 oranal nem aludt egybe többet. Van, amikor millioszor kel fogzás miatt, de az alapjarat is 2-3 orankenti kelés.
Más is van így?
Én is úgy tudom, hogy ez inkább anyatejre jellemző.
30-120ml között eszik.
3-as vagyok. Én nem pontoztalak le, DE tapasztalatból mondom, hogy semmi köze sem a tápszer, sem az anyatejnek ehhez. Most a második fiam 4 hós, szintén anyatejes, de ő mégis van hogy egyben alszik akár 8 órát is. Ez mind-mind babafüggő, illetve hogy mi mennyire viseli meg. Ezért írtam azt is, hogy nem enni akarna valószínű, hanem csak a cumizás hiányzik neki, ami megnyugtatná, ha bármi zavarja.
Kedves kérdező, esetleg van cumija? Mellettetek van az ágya? Nálunk nagyon bejött a másodiknál a babaöböl, aminek az én oldalamon le van nyitva és az ágyunkhoz van rögzítve. Így ha megébred sokszor elég ha a cumiját a szájába adom és megfogja a kezem és alszik. Igaz az elsővel ezt nem tudtam volna megcsinálni, mert szörnyű alvó volt, de egy próbát lehet megérne.
Nem kell neki a cumi. Kikopi.
Az én babám is beallt korábban (2 hósan) a 6 etkezesre. Most ész vagy 8-10x. Amióta ezt a tápszert eszi... de sajnos nincs lehetőség váltani. Speciális tápszert eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!