14 hónap körüli babátoknak melyik a kedvenc étele?
Az én kislányom kedvence a tökfőzelék,és a rizs sült hússal,meg a húsleves:)
köszi a válaszokat!
Ötleteket is szeretnék így meríteni!!:))))
13 hónapos. Olaszos tészták (pl. hús, cukkini, paradicsomos-bazslikomos szósz), tonhalas penne, babérleveles-tejfölös krumplifőzelék sült virslivel, gyümölcsszószok (meggy, alma vagy akár vegyes) roston sült husival és krumplival, resztelt máj krumplipürével, tejszínes-tárkonyos raguleves gazdagon. Ezek bármikor bármilyen mennyiségben jöhetnek neki. :)
Ja, és még az alma-gesztenye-csirke, csak most már én készítem neki, nem az üveges.
répa, hús hússal, tészta, a leginkább azt szereti, ha a levesben főtt meg, a levét nem igazán szereti, csak a zöldséget meg a húst belőle. Uh általában ragulevest, húslevest meg gulyáslevest főzök :)
De a múltkor aszalt szilvával töltött csirkemellett csináltam, és teljesen elképedtem, mert megevett belőle egy felnőttnek való adagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!