Mi volt a "leglányosabb" ruhadarab, amit még ráadtál a csecsemő kisfiadra?
Itt most nyilván nem arra gondolok, hogy 5 évesnek vettél -e szoknyát, hanem kifejezetten 1 éves kor alatt. Ha örököltél, nagyobb lánytesótól maradt, vettél egy-két lányos darabot, majd kiderült, hogy benézték a nemét és fiú lett stb.
Leírást várok, hogy mitől volt lányos, de fotók is jöhetnek.
Légyszi, írjátok oda, hogy csak otthon, vagy utcára is ráadtad-e.
#19! Nekem is a rózsaszín a kedvenc színem. De nem a kisfiamon fogom kiélni😁
A piros nekem is uniszex, régen még lányosnak mondták, de már kikopott. Mondjuk én utálom, szóval magamak se, fiúnak se, lánynak se vennék. Valamiért karácsonyos szerkó elég sok van, mintha abban az évben, amikor unokahúgom született, 1 hónapig tartott volna a karácsony😂 Na, én még konkrétan Mikulás ruhát is képes voltam lányosnak találni, de persze ráadom, ha sorra kerül a sok közül.
Na, a másik ez a pöttyös dolog. Azt veszem észre, hogy a fiú ruhák csíkosak, a lányok pöttyösek. Ez vajon honnan jött?🤣
Nekem van szürke rugi fehér pöttyökkel, aminek a szívénél van egy rózsaszín szívecske. Azt például simán ráadnám. A szürke semleges szín. A pöttyöket csak ne sajátítsák ki a lányok!😂 És a szivecskét se. Miért, egy fiúnak talán nincs szíve? Micsoda baromság ez is. Már itt kezdődik, hogy az ilyen "érzelmi szimbólumok" lányosak. Akkor mit várunk később a felnőtt férfiaktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!