Kislányos anyukák! Hogy vágjátok a kislányotok haját?
Figyelt kérdés
10 hós a lányom, és már elég hosszú a frufruja, belelóg a szemébe. Arra gondoltam hogy nem vágom le neki, hanem hátranövesztem. De picit kiváncsi lennék hogy milyen lesz ő hosszabb hajjal és frufruval, nekem soha nem volt frufrum.
Ti hogy vágjátok a pici haját?
2010. okt. 28. 17:15
1/5 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék,mert nekem a bajom az hogy egy sajt kukac a kislányom,de már a fülére is eléggé rálóg a haja,meg elől is van jó pár tincs ami elég hosszú.
3/5 anonim válasza:
Nekem 1 hónapja lett legépelve a haja,mert nagy hajjal született,és foltosan hullott ki.Most szépen besürüsödött,igy már növeszteni fogom,de mivel még 5,5hós,igy soká lesz nagy haja.Szerintem vághatsz neki frufrut,ha annyira nem tetszik,hamar összenő majd.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 éves a lányom, és a haj a háta közepéig ér. Eleinte én is vágtam neki frufrut, de nagyon sokat kinlódtunk vele( nagyon hullámos a haj és nem is állt neki igazán jól). Amikor vágtam is sokszor zavarta, hogy ott nyirkálok az arcánál. Én hajmosás után vágom most már csak hátul.
5/5 anonim válasza:
Mikor ennyi idős volt a lányom még majdnem kopasz volt, de kb 1,5 éves korára megérett a hajvágásra. Akkoriban etető székbe ültettem, egy vizes fésűvel bevizeztem és a babaollóval lenyisszantottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!