Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Éva és az Ildikó nevek...

Az Éva és az Ildikó nevek közül szerintetek melyik a szebb, melyiket adnátok inkább?

Figyelt kérdés

máj. 9. 05:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem mindegyik jó, de az Éva jobban tetszik.
máj. 9. 12:10
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Miért vannak lepontozva a válaszok?

Mi a helyes válasz erre a kérdésre? :D

máj. 9. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Éva
máj. 10. 19:49
 14/19 anonim válasza:
20%
Béla
máj. 10. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
Az Ildikó szerintem sokkal szebb, fiatalosabb, ékesebb, elegánsabb, dallamosabb, üdébb, életteltelibb.
máj. 11. 16:53
 16/19 anonim válasza:
94%
Ildikó kizárt
máj. 16. 16:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Éva Ildikó? És akkor nem kell dönteni. A gyerek meg majd használja, amelyik jobban tetszik neki. Nekem mind2 tetszik, de nem a 2000-es években születtem.
máj. 30. 15:03
 18/19 anonim ***** válasza:
94%

Egyértelműen az Éva.

Egyszerűen szebb, és ráadásul nemzetközi név.

Az Ildikó elég undorító. Van a közvetlen környezetemben 3 Ildikó is, kedvelem őket, de a nevüket undorító kiejteni.

máj. 30. 17:34
 19/19 anonim válasza:

Egyiket sem adnám, de akkor már inkább az Éva.

Egyszer volt itt egy Ildikó aki ódákat zengett, hogy neki milyen jó, mert mert nem hívnak minden második embert úgy ahogy őt, mikor írták neki, hogy de elég sokat úgy hívnak, akkor közölte, hogy de hát ő fiatal és scak irigyek az emberek. Az lehet, csak épp attól még a 20 évvel idősebbet még ugyanúgy hívják mint őt, de aztán jól bepöccent és sértegető üzeneteket kezdett küldözgetni mindenkinek akinek nem tetszett a neve :D

jún. 27. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!