6-12 hónappal a szülés után. Teljesen rendben vagytok? Nem fáj már semmitek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 13:50
11/17 anonim válasza:
27 és 13 hónapja szültem őket, nincs semmi bajom, amúgy újra terhes vagyok, most járok a 16. hétben.
12/17 anonim válasza:
13 hónapja szültem császáral a mütéti hegem azzon kivül hogy frontra érzékeny semmi bajom nincsen.
13/17 anonim válasza:
8 hónapja szültem császárral és ahova kaptam a gerinc érzéstelenítést,ott iszonyat módon fáj,már több mint egy hónapja lehajolni is nehezemre esik néha,de sok időm nincs panaszkodni és nyekeregni úgyhogy minden olyan mint régen.különben is nálunk amúgy se érdekel senkit hogy aki a legtöbbet teszi oda magát annak esetleg mi a nyomora....
14/17 anonim válasza:
14:00-as vagyok
Mekkora volt a babád?
15/17 anonim válasza:
2 honapja csaszarral szultem. Mar operácio utan 5 nappal fitt voltam, mindent megcsinaltam, muszaj volt, ott volt a baba, nem volt idö nyavalyogni. Mintha nem is szultem volna
16/17 anonim válasza:
7,5 hónapja szültem, gátvédelemmel. A derekam szokott fájni, bár egyre ritkábban és sajnos a szex sem a régi még.
17/17 A kérdező kommentje:
4050 gr. és 56 cm. volt a baba a születésekor!Természetes szülés volt, és valószínű akkor eröltettem meg nagyon a derekam..
2010. okt. 29. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!