Mit lehet tenni, ha egyáltalán lehet, hogy az első császár után a második ne legyen az?
Figyelt kérdés
Császárral szültem 21 hónappal ezelőtt de csak azért, mert a méhlepény nagyon el volt meszesedve és mire kitágultam volna eléggé, a kisfiam szívhanga leesett és nem bírta volna már a szülést. Így mentünk a műtőbe egy egész napos vajúdás után. A dokim azt mondja, ha most minden OK lesz a méhlepénnyel, akkor nincs akadálya a természetes szülésnek, persze, ha más baj nem lesz közben. Én tudok valamit tenni a terhességem alatt?2010. okt. 28. 13:33
1/4 anonim válasza:
A 36. héttől igyál málnalevél teát minden nap (én ittam, sajna nekem más okból kifolyólag nem segített, és ez utólag derült ki - méhszájsebemet fagyasztották korábban, és az egész méhszájat körbenőtte a heg, ezért nem tudtam tágulni).
De a tea könnyíti a vajúdást, tágulást.
2/4 anonim válasza:
Találtam is egy cikket, de keress még rá a google-ban: [link]
3/4 anonim válasza:
Az E vitamin serkenti a méhlepény tápanyagáteresztő képességét.
4/4 anonim válasza:
Málnalevél teán kívül még vannak homeos bogyók amik segítik a méhszáj tágulását,én is szedtem de most nem jut eszembe a nevük majd utánna nézek és megírom ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!