1/18 anonim válasza:
Én a kórházba már adtam nekik.
Nekem bevált megnyugtatja öket.
2/18 anonim válasza:
Pár hónaposan. Eleinte nem igazán tudta benn tartani, a szopás se ment neki nagyon. De utána nagyon jó szolgálatot tett a hasfájás alatt, hogy neki is volt eszköze az önnyugtatásra.
3/18 anonim válasza:
Kórházban odaadtam azóta csak azzal alszik.Nappal nem nagyon igényli.
4/18 anonim válasza:
Első gyereknek 2-3 hónapos kora körül, másodiknak már a kórházban. De 4-5 hónapos korukban már egyáltalán nem kellett nekik, előtte is max míg el nem aludtak.
7/18 anonim válasza:
Nem szokott rá. A kórházban kapott kórházi cumit. Mindig kiesett a szájából, nem nagyon használta. Utána hazajöttünk, volt itthoni cumija, de azt sem igényelte igazából. El-eljátszott vele, de semmi más. Aztán el is tettem hogyha már nem kapott rá, akkor már ezután se legyen. 3-4 hónapos koráig előtte volt igazából, de csak mint játék volt jelen
10/18 anonim válasza:
Sohasem. Direkt nem adtam neki, nem akartam egy rossz szokàst kialakìtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!