Orvos szerint elég a 100ml a babámnak, de sír, hogy éhes, mit csináljak?
Na ekkora hülyeséget sem hallottam.
100ml tejcukrot tud emészteni, de 120-at már nem?..
Adj neki enni ha éhes.
Nem váltottatok tápszert? Lehet más fajta kellene és nem ordítana. Lehet fáj a hasa, nem jön ki a büfi rendesen.
12 hetesen a 120ml jóhogy kevés. Az enyém 14 hetesen 180-210milit eszik. Nem tudja megemészteni a babád a tejcukrot sőt itt nem ezzel van a baj hanem magát a tejfehérjét nehezen emészti ha ordít. Tejfehérje mentes tápszert kellett volna kiírnia a gasztrósodnak.Honnan szalajtanak ilyen orvosokat, de komolyan?
Adj rendesen enni a babádnak.És 100mili után nem ordít ha már ilyen okos a gasztrós. Etesd rendesen igény szerint a babád, 3 hónapos sincs.
En inkabb pont, hogy tobbet adnek neki, amennyit ker, annyit 😅
Nem azert sir 30 perc mulva, mert rohadtul ehes, keves neki a tapszer?Nem minden baba egyforma, ki kevesebbet, ki tobbet eszik.
Nyilvan en nem vagyok orvos, nem akarom megkerdojelezni, nem tudom a te babad miert sirhat pontosan, de sokszor kiserletezni kell, hogy mi valik be.
Jaj istenem.. Az én gyerekem is pukizik egész nap ami teljesen normális hiszen a cumisüveggel rengeteg levegőt nyelnek le. Ha tejfehérje érzékeny a babád akkor nem tejfehérje tartalmú tápszer kell neki hanem egy speciális tej.Nem vagyok orvos, de aki orvosi diplomát adott ennek a személynek aki ilyen baromságokat mond...jesszusom..
Minden baba csuklik...
Nem.. ha visszanyeli a hamit az belső reflux.. Belső refluxa van a babámnak feljött neki ugye nem bukta ki hanem visszanyelte ez a reflux. Szóval a babád refluxos. Feljön neki a tej a gyomorból ami ugye savas és ez a nyelőcsövét égeti ezért üvölt fél órával a tápi után.. Ami ugye elmúlik vagy valóban tejfehérje a gond de akkor teljesen mindegy hogy 50 vagy 100milit adsz neki igyis ugyis szenvedni fog ha valóban a tejfehérje a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!