A babáknak 3 hónapos korukra tényleg tudniuk kell összesen napi 1 órát hason tölteni?
Figyelt kérdés
Nyilván minden baba más ütemben fejlődik. De a védőnő szerint ez lenne a standard. Valóban így van?2024. ápr. 29. 17:05
11/14 anonim válasza:
Dehogy kell!! Kisfiam utált hason lenni, 5 percnél többet nemigen bírt ki. Aztán 4,5 hónaposan átfordult es azóta hason éli az életét. Most 6 hónapos, kúszik már össze-vissza a lakásban.
12/14 anonim válasza:
Érdemes többször hasra tenni (4-5x egy nap legalább ha nem szereti)
Pár perc is siker 1-1 alkalommal. Valamivel próbáld lefoglalni, ami tetszik neki.
Érdemes kicsit szenvedni vele. Beletörődni, hogy nem szereti nem jó megoldás, mert törzsizmoknak jót tesz.
Sőt ha hasfájás annak is (pukik jobban jönnek)
13/14 anonim válasza:
Jah és a kérdésre válaszolva. Szerintem az egy óra max akkor megy, ha szeret hason lenni vagy aludni. Fejét tartva biztos nem 1 óra az átlagos.
14/14 anonim válasza:
Sose mértem, annyi hogy az enyém szeretett hason lenni, mert úgy " edzette" magát, próbált emelkedni. De őszintén én se azt hogy menynit szopik, se egyebet nem néztem ennyire szigorúan. Az meg külön poén, hogy valamit nem csinál, kezdek agyalni, aztán jé egyszer csak a semmiből elkezdi. Szerintem ha naponta parszor hason elvan kicsit az elég egyelöre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!