Miért nem marad a babkocsiban ?
9! Pont fordítva.
A hordozó legkevèsbè arra van, hogy abban sétáltassuk meg altassuk a babát. Az autóba való leginkább. Egy ilyen kis babát mózesba kell tenni még
Igen 17 es ez pont olyan, hogy csak napi fél òrát volt a kenguruban csak napi fèl órát hordoztam kifele fordítva csak napi fél órát volt a járássegítőben stb stb
És nyilván soha nem lett semmi baja, mégse szól mellettük semmi ajánlás nem véletlenűl.
Jajj jó. Sosem hordoztam kenguruban, sosem hordoztam kifelé. Egy kicseszett autós hordozóban toltuk kb 1-2 hónapig,ahol döntve volt, nem ültetve. Tökéletesen fejlődött a gyerek. Nem abban aludt stb. Mondjuk én nem vagyok ekkora görcs ezen a téren.
Hason altattam babafészekben pl. külön szobában- valaki már ezért is rosszul lenne... mi a gyerekre bíztuk. Neki úgy jó, akkor úgy jó. Csak hason aludt 2 éves koráig.
Emelett nem öltöztetem túl és nem féltem túl, nincs rajta 24 fokban sapka, mint ahogy most látom a játszótéri gyerekeken- jó, hogy bunda nincs rajtuk.
Nem dimenzionáltam túl a hozzátáplálást sem. Nem sterilizáltam semmit, nem 3 napig vezettem be neki ételeket (amúgy is nevetséges ez az egész). Szóval csináltam mindent ösztönösen és láss csodát az óvodában a sok sápadt lekvár kölyök mellett ott az egészséges normális színezetű gyerekem, aki nem három percenként beteg.
Szóval az élet nem a paramamikat igazolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!