Mit csinálok rosszul?
Nem csinálsz semmit rosszul. Az, hogy szopizik, belealszik, szopizik, teljesen normális, ahogy az is, hogy csak kis időkre alszik el.
Én is jártam hasonlóan: 4 órán át nem tudtam elaltatni. Később jöttem rá, hogy túl intenzíven próbáltam altatni. Járkáltam vele, ringattam, labdán rugóztunk, énekeltem, stb stb. Ezzel tovább fárasztottam a nap végére már amúgy is fáradt babát.
Azóta csak a hasamra fektetem, hátradőlök vele és ha sír is, kivárom a vihar végét. Így pár perc alatt megnyugszik, elalszik rajtam és utána vagy sikerül letenni az ágyába vagy nem, de ez már más kérdés 😄
Köszönöm a megnyugtatast.
Nem számítottam semmire, a nagyobbik lányomat 1 hónapos koraig 3 óránként kelteni kellett.
Most azért bizonytalanodtam el, mert kB azonos koru babák anyukaitol olvastam, hogy legkésőbb 9-kor alszik a kicsi, én meg éjfélkor is még altatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!