Most akkor "dobjam a kukába" az ajándék pihenő széket?
Figyelt kérdés
Barátnőmtől kaptunk egy pihenő széket. A kislányom 12 hetes és imád benne lenni, kb 15-20 percet bírja benne ,addig köti le,de nem minden nap van benne, csak heti pár alkalommal. Aztán jött valamelyik nap a védőnő és mondta, hogy tönkreteszi a gerincét és gerincferdülése lesz és jobb is inkább ha kidobjuk, de bele semmiképpen nem ültessük a babát. Nyilván nem fogom kidobni, de tényleg ennyire ártalmas ha néhányszor 15-20 perce bele van rakva?ápr. 25. 08:28
11/17 anonim válasza:
Van olyan pihenoszek, ami bena ulo pozicioba kenyszeriti a babat, az tenyleg gaz es eletveszelyes is, de a gerincen kivul az is a baj, ha a baba allat szorosan a mellkasahoz nyomja a pozicio miatt.
Nehezebben kapnak igy levegot, de fulladas is lehet belole.
Ha nem ilyen, normalisan dontheto, akkor oke.
Erre gondolok, ahogy a kepen van:
12/17 anonim válasza:
És mit mondtál neki? Mert amikor a mi védőnőnk mondott baromságot, amivel nem értettem egyet és nem is úgy terveztem csinálni, akkor megmondtam neki, köszi a tanácsod, másképpen látom és tervezem. Ő meg tudomásul vette és mentünk tovább. Komolyan ilyenkor bólogattok vagy mi?:D
13/17 anonim válasza:
Ha csak ültethető, akkor tedd el későbbre, ha fektetni is lehet benne, akkor használd.
14/17 anonim válasza:
Védőnő vagyok. Nem kell kidobnod, napi 20 perctől nem lesz semmi baja. Sokszor kifejezetten életmentő, főleg fogzásnál
15/17 anonim válasza:
Jesszus, el se hiszem, hogy milyen védőnők vannak....
Szerintem se dobd ki, nyilván ne legyen benne állandóan, de ez a heti pár alkalommal 20 perc simán mehet szerintem. Én is beletettem a babát pl ameddig a fürdőben kicsit rendbe szedtem magam vagy főztem egy gyors ebédet, ha egyedül voltam itthon a picivel. Nem ördögtől való azért.
17/17 anonim válasza:
Úristen.. de most komolyan, ez a védőnő melyik bolygóról jött?! Vagy tényleg létezik olyan ember, aki szerint ha 15-20 percet benne ül az majd tönkrevágja a gerincét?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!