Úgy is lett ahogy látta?
Figyelt kérdés
18 genetikai uh-án. Mikor a nemét is megmondták utána változott még, vagy maradt?2010. okt. 27. 17:54
1/19 anonim válasza:
Mi ekkor tudtuk meg hogy kislány,és az is maradt:-)Jövő héten lesz 6 hónapos.
2/19 anonim válasza:
mi is ekkor tudtuk meg mindkét kisfiunk nemét és azok is lettek :)
3/19 anonim válasza:
...lányból még lehet fiú,de fordítva nem... nekem ezt mondták.20.héten láttuk,h fiú és az is lett :)
4/19 anonim válasza:
Nekünk ekkor már lehetett látni, hogy kisfiú és így is maradt :)
5/19 A kérdező kommentje:
nekem is azt mondták hogy fiú
reméljük az is marad.
2010. okt. 27. 18:01
6/19 anonim válasza:
Fiúnak látták és az is maradt:)
7/19 anonim válasza:
lányt mondtak,meg a következő uh is,aztán a magzatvízvizsgálatnál kiderült fiú,és az is lett.
8/19 anonim válasza:
Nekem már a 16. héten megmondták, hogy lány.
De egyébként tényleg úgy van, ahogy írták, hogy ha fiút látnak abból nagyon nagyon valószínű, hogy sosem lesz lány! Visszanőni már nem fog, ami ott van :-))
9/19 anonim válasza:
Olyan vicces,ahogy írtátok,hogy X és X is maradt.. mintha a neme lenne változatlan,vagy épp változó,még jó,hogy mindenki tudja,hogy csak a megállapításra vonatkozik a kérdés,s a válaszok, mert a lényeg a fogantatás pillanatában eldől.
Csak olyan kis vicces.
Mindenkinek jó egészséget!
10/19 anonim válasza:
12. héttől kezdve fiút mondtak minden alkalommal. Az is lett!
Én viszont ismerek nem is egy olyan lánykát, akiket fiúnak mondtak! Valószínű megtréfálta a köldökzsinór a doktorbácsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!