1/19 anonim válasza:
Csak cigányoknál találkoztam vele, ezért hozzájuk kötöm.
2/19 anonim válasza:
Igen, romáknál jellemző. Egyébként Amerikában elterjedt név ugye. Ha külföldön élsz tök okés.
3/19 anonim válasza:
Szerintem rendben van, ha illik a vezetéknévhez, vannak ennél sokkal cifrábbak is. Én egyet ismerek, egy gyönyörű kiscsaj, budai tehetős szülők gyereke, kicsit sem kisebbségi.
4/19 anonim válasza:
3as, ha nem magyar az más. Én itt budán egy Amandat ismerek ő félig amerikai Amanda Rose a teljes neve.
Magyar kislánynak nem adnám.
6/19 anonim válasza:
Latin eredetű név. Jelentése: szeretetre méltó.
Szerintem nagy előnye, hogy a világon mindenütt ugyanúgy írják és ugyanúgy ejtik ki, nem kell kibetűzni, ismételni.
7/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, érdekes itt tuti vannak Borsodiak, hogy minden névre azt írják romás amik felénk teljesen hétköznapi nevek. Felénk ami tipik romás: Rubina, Gyémánt, Rómeó, Rikárdó, Renátó, Dzsúlió meg az ilyen szappanoperás nevek
8/19 anonim válasza:
Szerintem vállalható név.
Én is hallottam roma kislánynak, DE a fiam óvodájába jár roma Hanna, Lili, Jázmin és Zoé is.
9/19 anonim válasza:
Szerintem vállalható. Nem kedvencem, de nem rossz név, és szerintem nem romás. :)
10/19 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele. Internacionális, nem a leggyakoribb itthon, de közismert. Roma gyerekkel még nem találkoztam ilyen névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!