A férjem szerint tök felesleges megünnepelni a gyerek első születésnapját ?
"Szerveztem egy kis bulit a közeli családtagokkal (szüleim és testvéreim)"
A férjed szülei, testvérei nem hivatalosak?
Ha már szervezed, akkor úgy lenne igazságos, hogy mindkét oldalról ott vannak a közeli rokonokat.
Vagy a férjed nem akarja ezt sem? Akkor nyugodtan menjen el otthonról, amíg ti ünnepeltek.
Amúgy sok értelmét én sem látom az egyéves szülinap megünneplésének, de azért nem olyan nagy dolog. Ha az egyik fél szeretné, miért ne lehetne, kibírja a másik is.
Nálunk a férjem majd hogy nem jobban várta a szülinapi bulit, mint én.
Végig ment a városon, mert kitalálta, hogy kell egy hatalmas egyes lufi, de mindenhol csak ilyen 20-30 centiseket talált, míg végül fogalmam sincs, hogy honnan, de szerzett egy akkorát, ami nagyobb volt, mint a gyerek.
Rengeteg kép és videó készült a nagy napról, és egyáltalán nem rólam vagy az apjáról szólt az egész felhajtás, hanem a gyerekről.
Azért, mert a fiunk nem fog rá emlékezni, mi még igen, és az első szülinap az egyik legkülönlegesebb.
Nem tudom, hogy mit tudnál kezdeni a férjeddel, hogy megértse, hogy miért fontos ez neked.. Mindenesetre a bulit megtartanám, ha tetszik, ha nem.
Drágám, NEKEM ez fontos, és hiszem, hogy a gyereknek is az lesz évek múlva, amikor látja a fotókat. Nem kell, hogy elgyere, de kérlek, ne bánts miatta. Köszi, puszi, ebéd a frigóban.
Ennyit mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!