3 hetes tápszeres babának mennyi folyadék /víz, tea/ utánpótlásra van szüksége etetések között?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 11:43
1/5 anonim válasza:
Szia! Még semmilyen más folyadék nem kell neki. Csak nyáron kell nekik utánpótlás. Mi is tápszeresek voltunk bár most már lassan 7 hónaposak vagyunk. Mi a nyáron sem adtunk víz vagy tea pótlást. Ha szomjas volt akkor is tápszert kapott.
2/5 anonim válasza:
Keresztlányom Hippes gyerekteát kap 2 hetes kora óta. Nem hiszem, hogy mérik, annyit iszik, amennyire szomjas 2 evés közt. (3 hónapos lesz)
3/5 anonim válasza:
Szia! 4 hónapos kisfiam 1 hetes kora óta tápszeres, én lehűtött forralt vízzel kínálgatom, van hogy megiszik napi 100 ml-t, van hogy semmit. Szerintem teljesen változó, kínálgasd étkezések közt, majd kiderül, kér-e.
4/5 anonim válasza:
Nem kell neki +folyadékot adni.Persze ha elfogadja és te szeretnéd plusszban itatni sztem semmi akadálya.Mi 4 hósak vagyunk 3hónapos kora óra tápszeres nem nagyon kapott innivalót a tápszeren kivűl.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért kérdeztem,mert a felforralt lehűtött, vizet szereti, sokszor száraz a szája, olyankor kinálgatom. Ha túl sokat adok neki nem megy el az étvágya?
2009. jan. 5. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!