Most, hogy már bejött a hideg, hányszor viszitek ki babáitokat a levegőre, és mennyi időre?
Figyelt kérdés
Mi eddig délelőtt, délután levegőztünk, és ált. az alvás is kint van délután. Nem hosszú ez már most? 10 hósak.2010. okt. 27. 10:12
1/5 anonim válasza:
9 hós a kislányom, délelőtt kinn alszik és ha nem esik, sétálunk délután. Anorákban, sapkában, 2 pléddel, és az esővédő mindig nálam van nem csak eső, de szél esetére is. Kell nekik a jó levegő, szerintem ha szélvédett helyen vannak és jól felöltöztetve, még mínusz 1-2 fokban is ki lehet őket tenni egy kis időre. C vitamin cseppeket rendszeresen adok neki, nincs megfázva. Nyugi, szerintem nem ártasz vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én is adom nekik a cebiont. Csak nekünk a babakocsink eléggé sportos, (iker) van ugyan hozzá lábzsák, meg esővédő is, de a tolóirányt nem lehet változtatni. Igen, mikor alszanak, szélvédett teraszon vannak.
2010. okt. 27. 10:22
3/5 anonim válasza:
A lanykam oktoberben szuletett, 2004-ben. Eleg hideg tel jott utana, de mivel csak babakocsiban volt hajlando aludni, egesz telen kint aludt, jol feloltoztetve, bebugyolalva. Soha nem fazott meg, meg csak nathas sem lett. A 9 honapos fiam viszont mar nem szeret ott aludni, igy sajnos d.e. nem igazan megyunk ki, inkabb ebed utan a d.u-i alvas elott. Kell a levegozes mindenkeppen. A hideg levegoben kevesebb a baci is. Szoval , ha teheted vidd csak ki. Semmi baja nem lesz. Persze nagy minuszokban es kodos idoben csak keveset.
4/5 anonim válasza:
Akármilyen hideg van, kell nekik a levegő. Mi még valamikor megfelelő felszereléssel esőben is kénytelenek vagyunk sétálni, mert nem bírok vele. Meghát nem tagadom, nekem is hiányzik egy kis friss levegő. Mi megyünk átlagban napi 2×.
5/5 A kérdező kommentje:
Persze, kimenni mindenképp megyünk, minden nap még esőben is. csak a napi többszöri levegőzés miatt bizonytalankodtam. Ők is imádnak kint aludni, jól beöltözetem őket, remélem ténlge nem fognak megfázni. Télen születtek, tehát piciként is voltak kint, még a mínuszban is.
2010. okt. 27. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!