5 hos a babam,reggeli pelusanak vizeletszaga van,ez normalis?
Figyelt kérdés
a tieteknek is van ilyen?2009. jan. 5. 11:05
1/7 anonim válasza:
szia,
Ezt most komolyan kérdezed?
Hát persze, hogy pisi szagú, ha egyszer belepisilt...:))
2/7 anonim válasza:
persze. milyen más illatot szeretnél?
3/7 anonim válasza:
persze hogy van. Attól még, hogycsak anyatejet vagytápszert eszik van szaga a vizeletének, maximum nem olyan erős, nincsbenne annyi ammónia. Főleg a reggelinek, amikor egész éjjel rajta van, ki tudja hányszor pisil be... a mi pelusunk nagyon tele szokott lenni, már gondolkodtam rajta hogy megmérem, biztos van legalább fél kiló. Gondolom éjszaka te sem kelted fel hogy lecseréld a pelusát...
4/7 A kérdező kommentje:
Bocs hogy hulen fogalmaztam,akkor most kifejtem bovebben,megfazott a babam,elvittuk az ugyeletre,a dokino mondta hogy vizeletszaga van a pelusnak,nekem is erdekes volt(hat milyen legyen ha bepisilt)ezert kerdeztem hogy ez normalis?vagy mas babanak nem ilyen,koszi a valaszt.
2009. jan. 5. 11:17
5/7 A kérdező kommentje:
Elnezest,hulyen'.
2009. jan. 5. 11:19
6/7 anonim válasza:
Igen előfordulhat betegségekkor hogy kicsit erőssebb a szaga, lehet hogy több folyadékra van szüksége.
7/7 anonim válasza:
Szia
Mi antibiotikumot szedtünk, és annyira intenzív volt neki, hogy simán lehetett érezni ha fölé hajoltam, pedig előtte 20 perccel tettem tisztába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!