S. O. S. kisfiam alszik 7 óta de most megnéztem nagyon meleg a fejecskáje a keze viszont nagyon hideg! Lázas volt ma! Mi a baj miért hideg a keze? 8 hós
Kapott valamit a lázra?
Most dolgozik a teste a láz és a betegség ellen. Azért jó lenne megmérni és ha megint lázas, akkor adni neki valamit rá! Felváltva lehet a kúpot és a nurofent azt hiszem (a hatóanyagot kell megnézni, és ha különböző, akkor lehet váltakozva adni), de sajnos nem tudom hány óránként! Biztos majd leírja valaki. Szerencsére nálunk még nem volt rá szükség, ezért nem tudom pontosan.
hütöztök meg kapott panadolt kupott csak éjfélkor kaphat!
de bent voltam most és még mindig hideg a keze!
Ha majd meleg lesz a keze is, akkor már nem megy feljebb a láza. Addig pedig nézegesd, valahogy próbáld megmérni a lázát.
Nurofen-Germicid mehet váltakozva, 3-3 óránként. Nálunk ez a kombináció volt. De csak 38.5 fok fölött adtam.
Van több lázcsillapító, a hatóanyaguk a lényeg.
Jobbulást!
Nálunk 40.5 fok volt a maximum...kúpokkal és hűtőfürdővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!