Szerintetek ne érezzem magam rosszul vagy ez normális, hogy így érzem?
3 hónapos a kisfiam, ő jelenti számomra a világot. Minden percben csodálom, hogy az életem része, néha el is pityergek, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy a jó isten megáldott egy gyönyörű kisfiúval. Lassan már két éve, hogy nem ittam, mondjuk sose bírtam az alkoholt egy két pohár bor után már fejre álltam. Viszont ma este elmentem a barátnőmmel vacsorázni természetesen a kisfiam jött velem, mert jó idő is meg egy kicsit neki is jó este a jó időbe ( 7 ora ) volt szóval nem kell éjszakai időre gondolni :)
A lényeg, hogy kertem egy koktélt magamnak amitől egy úgy mond picit jól is éreztem magam viszont mikor haza jöttem és a kisfiam betettem az ágyba olyan bűntudat kapott el, hogy azt el nem tudom mondani. Rossz anya lennék, vagy egy ilyen bele fér? Nagyon jó volt vele sétálni, beszélgetni a barátnőmmel és tényleg hogy a kisfiam is velünk volt,de valahol nem érzem ezt helyesnek, hogy ittam ami tényleg csak egy koktél volt de akkor is. Szerintetek ez normális, hogy így érzek mivel anyuka lettem ? Ez el dög múlni? Vagy többet már ha esetleg oda jutok, hogy egy buliba el szeretnék menni akkor nem fogom magam jól érezni? Előre is köszönöm a választ.
Atya úr isten... remélem ez nem komoly...
1 nyamvadt koktélon rugózol?!
Ha az ég világon nincs gond, csináljunk mi? 😅
Lazíts..
Amikor elolvastam a kérdést akkor rögtön az volt az első gondolatom, hogy tuti caak olyan kommentek vannak, hogy "úristen, nehogy màr egy koktél miatt érezd magad rosszul". Aztán meglepődtem, hogy van olyan, aki azt írja, hogy jajj nehogy túlzásba vidd / ne igyál.
Ugyanmár, nem rúgtál be, caak megittál egy koktélt. Én is megittam volna. Az én fiam tavaly nyàron volt ilyen idős, simán volt, hogy megittam egy sommersby-t a férjemmel vagy a barátnőimmel a nyári melegben. (Én sem szoptattam). Nem csatak részegre ittad le magad. Ne legyél ilyen karótnyelt, nem tesz jót a babának se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!